Keep on rockin' in the free world.

Idag så jobbade inte fröken Mellström hela dagen. Hon blev nämligen upphämtad av ms J och nyckelpigan. De tog turen in till Gävle och sedan till Valbo för att shoppa lite. Vi skulle lämna in en telefon på lagning, fixa ett mobilt bredband som inte fungerade och köpa en present. Först blir det köpis en sväng.. Mellström köper underkläder och de båda provar en massa skor. Sen blir vi hungriga och går in på ikea för att äta. (god mat som vanligt) Ca 2h senare kommer vi ut och drygt tusen kronor fattigare. Men med en hel del saker. hade en kul shoppingrunda där snacket gick "den där kan vara bra att ha, kolla vilken fin, en sån behöver jag, den tar vi".
Sen när vi kom hem så skulle vi vara lite elektriker och fixa ihop den där lampan jag köpt.

och ny lyser den, mission completed. oj vad vi är duktiga, en strålande karriär :)



Dagens bästa: på vägen hem så tog vi vägen förbi drive-in för att "köpa"  en varsin vatten, törstiga som vi var. En paj och två muggar med vatten blev det. Till det så fick vi 18 servetter !!! Att tillägga att muggarna faktiskt har lock.


Kommentarer
Postat av: Jonsson

Ja du Ida, kanske vi båda ska säga upp våra karriärer, du på öhrlings och jag på ICA och söka sommarjobb på åkessons el istället! Tror ju lätt att vi skulle passa in där....eller inte ;)

Tack för en härlig dag och så får vi höras mer om lördag=)

PåK

2009-02-05 @ 09:14:07
URL: http://saandrajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0