Sista rycket 2008

Hej allihopa.
Nu är det sista rycket på 2008 som gäller. Jag har sån otrolig tur att få fira ut det gamla året och in det nya året med mina allra bästaste vänner!!

TACK allihopa som har förgyllt mitt år. Alla nya underbara vänner som jag har fått, ni vet vilka ni är<3

Önskar er en toppenstart på 2009.

Mellandagarna

Efter annandagen så har vi då lördagen då jag och mitt hjärtegull skulle gå på badhuset tillsammans.
Det första som händer när vi har satt på oss badkläderna och hoppat ner i poolen är att brandlarmet går igång!! han blir livrädd och blåhåller mig om halsen. Så tillbringar vi den första halvtimmen innan han lugnar ner sig. Larmet höll på i rätt många minuter men personalen sa att det var lugnt. Svante var väldigt noga med att vi skulle fråga vad som hade hänt. När vi åt lunch berättade hon att det nog bara var en gammal dam som hade glömt en bulle i ungen, så när hon öppnade började det ryka så att brandvarnaren gick i gång. Badandet gick i alla fall jättebra, vi lekte hela tiden och hade roligt tillsammans;D
Ankan fick också vara med^^


På kvällen var det dancing som gällde. Hade ju redan bestämt mig för att det skulle bli roligt. Lika bra att leva upp till det då. Dansade hela kvällen, utom två danser. man måste ju dricka vatten och gå på toaletten också. I pausen gick vi upp på Café August och shakade lite där också^^
Roligt att träffa alla igen! Tycker lite synd om Fredrik, jag kör med honom hela tiden:P haha. När vi dansar är det han som för men jag som bestämmer. Lyssnar på footloose nu när jag skriver, blir sugen att dansa runt en sväng.. men jag väntar med det till imorgonkväll ;)
 Två pinglor redo att shaka ass!!

Upp tidigt nästa dag för att göra i ordning inför ännu en dag fylld av äventyr.
Nu var det nämligen dags för de lite större kussarna att köra slut på kusin Ida. De hade fått välja helt och hållet vad de ville göra de närmsta två dagarna (och natten). Så först bar det av till LEKLANDET


(sen spelade jag match en snabbis, hade ingen aning om det var match förrän precis innan)

När vi kom hem så satte vi den starkaste av oss på att göra grovjobbet^^

Efter det kollade vi på film, och även när vi vaknade på morgonen så vart det film :)


Vi tog tåget in till stan för att kolla lite i affärer. Sen skulle jag och syster gå och vaccinera oss. Vilket ju brukar sluta som det gör.. jag tog sprutan först. Det gjorde riktigt ont, men det kunde jag ju naturligtvis inte säga högt. Sen kom Annie med in. Hon lade sig ner med jackan över huvudet. Tanten stack henne, och Annie svimmade av. Sen vart vi väl kvar där ett bra tag innan Annie klarade av att sätta sig upp, få på sig tröja, jacka och resa sig upp.
Hon skakade som om hon legat i en isvak alldeles för länge och såg ut som om hon knarkat och festat non.stop utan att sova på en vecka.
 Här har hon piggnat till lite efter pizza (som jag skar åt henne)
Efter ännu någon timme så lyckades hon i alla fall vara med på bowlingen. Vi hade nämligen bokat en bana.

Jag tror att bilderna säger mer än ord, men jag vill bara tillägga att jag vann totalen:P
Ser ni vilken träff det är på väg att blioch sedan segergesten ;)
Man måste bjuda på sig själv ibland^^

Julen 2008

Har inte riktigt haft tid att sätta mig här och skriva ner vad som har hänt över jul, eller jag har inte prioriterat det heller. Så vart börjar vi... dagen före julafton blir nog bra.


23 December

Jobbade fram till lunch. Sen hade vi lovat vår kollega att spela in ett frånvaromeddelande på hennes telefon för hon hade glömt det när hon gick hem dagen före. Marina snackade..
"Hej, du har ringt till .. . Jag är på semester och återkommer den 7januari, välkommen åter"
Sen körde vi vår lilla kupp, Marina drar i och börjar hurtigt och klämkäckt sjunga:
"Hej Tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara, GOD JUL önskar Stina"
haha, ojoj.. jag skrattade så jag blev alldeles svettig och tårarna sprutade.
Sprang nyss iväg för att ringa dit, och den var fortfarande kvar. haha.
Sen åkte jag och syster iväg till Valbo på eftermiddagen, hela tiden ägnades åt att köpa en klänning åt moi som jag kunde ha på jul/nyår. Efter många om och men, många klänningar som åkt av och på så hittade vi tillslut en vanlig svart klänning, precis som jag ville ha! Åkte hem, gjorde i ordning det sista med julklapparna och sen gick jag, syster, bror och pappa i kyrkan. Det blir lixom riktigt jul när man sitter där tillsammans i en fullproppad kyrka. Fullt med alla möjliga människor som man både känner igen och känner. Bäst är det när prästen pratar. Han berättar historier, drar skämt, delar med sig av erfarenheter, svär på engelska.. Låter nog väldigt konstigt för er som inte har lyssnat på honom. Men han är helt enkelt som vilken annan människa som helst. En väldigt bra talare och sprudlande själ.
Sen får vi såklart inte glömma att när Åkesson sjunger OH helga natt, då är det julkänsla i heela kroppen :)



24 December - Julafton

När jag vaknade på morgonen hade jag redan fått 10 God Jul sms av mina vänner. Fick väldigt väldigt många mer under dagen och jag är så glad att jag har så fina vänner <3

Dagen började som vanligt med julgröt, som alltid står färdig på spisen när vi kommer ner på juldagsmorgonen. Efter det åkte vi "barn" iväg till hockeyplan för att åka lite skriller.

Syster skrev julklappsrim medan jag ägde ut bror på isen ;)

Sen var det hem, duscha och göra sig i ordning för julmat med la famiglia, m&m och f&f.
Ögat vill mer än vad magen orkar, jag äter alltid så att jag mår illa på julen;P Men man ska vara glad att man har möjligheten att göra det. Kollade faktiskt inte så mycket på Kalle Anka i år.. vi såg de här nya klippen som de brukar visa på slutet varje år. Sen var det dags för tomten, här är han som kom till Wijberget.
 
och här är resten av gänget som var med :)
 + Olle då, alias tomten.
Resten av julafton är inga måsten. vi kollar på tv, äter choklad, tar emot jul-sms.
Några i familjen åker iväg och tomtar på annat håll. Man bara ÄR helt enkelt. Mysigt och trevligt.



25 December - Juldagen

Den här dagen sov jag läänge. Himla skönt faktiskt. Höll på och kolla runt lite om jag skulle gå ut någonting på kvällen. Hade ju några ställen att välja på, men det lutade åt Sandviken, där jag tillslut hamnade också. Men först så var det Åmot som gällde. Först när vi kommer dit så är det fika, sen grejar vi lite innan kl.17, när tomten kommer.
(killarna spanar efter tomten)
Vi hade nämligen bestämt data-dejt med kusin Elin i Kalifornien (men hos henne var kl. 8 på morgonen). Kul att se henne och alla hennes små ungar. Kämpobergstomten var punktlig och dessutom väldigt duktig på engelska!
 Santa snackar engelska i camen^^

Svante fick en heldag i julklapp av mig, vi skulle gå på Ockelbo badhus tillsammans. Han tänkte till en sekund när hans mamma berättade, sen sken han upp som en sol och sa "JAAA!;D" Sötunge.
Mina jular är traditionella och ser i stort sett likadana ut varje år. Man får lite olika julklappar, släkten har växt lite, blivit lite äldre och har andra kläder på sig. Annars så är den till punkt och pricka rätt lika, precis som det ska vara.
Vilket betyder att efter tomten har kommit så börjar de vuxna att laga mat. Jag letade länge efter farmors kolor som hon hade gjort, bara för att jag hade skrivit i bloggen att det var viktigt på julen. Bara för att hitta att de stod på exakt samma ställe som de brukar göra..

VARNING! Elin, känsliga bilder.. kolla bort!


Sen var det julmat igen. Vi sjöng julsånger, drack julmust och åt läfsor så att det stod härliga till. Jag och Svante bjöd varandra på varannan tugga hela måltiden. Vilket gjorde att de andra runt bordet tröttnade rätt fort för vi tog så lång tid på oss;P Kan tyvärr inte lägga ut nå bilder på det för det vart inte så vackra. hehe. Men det var roligt.
Däremot kan ni få se några andra bilder som jag har från Juldagen.

Sen bar det av till Ockelbo, för att sedan fortsätta till Sandviken. Det var lite av en chansning för jag hade ingen biljett. Chansningen gick i alla fall hem och kvällen var riktigt lyckad.
Åkte dit med Lisa och hennes kompis Veronica. När vi väl var där så träffade jag, Ida, Linnea, Christine med pojkvän, Emilia, Sandra, Luxan, Ida, Johanna, Katja, Frida, Sami, Jocke, Calle, Anders, Ehn, Robin, Erik, Johan, Mattias, Niklas, Moas baldate, min kusins snälla kompis som jag inte kommer på namnet på precis nu, men hon är en jättesöt tjej. Träffade säkert en massa annat folk också;P Jag tror att vi testade på alla olika sorters shots som de hade på det där stället. har inte vågat kolla på kontoutdraget än.. men det stod ju en viss kille i baren så vi var ju tvugna att hålla till där mest hela tiden^^
Hem kom jag också, och den historien fick jag höra HELA DAGEN EFTER.
Utan min mening så hade jag lyckats väcka hela familjen. Mamma kommer rusande ner för trappen för att finna mig sittandes inne på golvet. Hon trodde att jag hade ramlat och höll på att riva hela stället. Hon var tvungen att hjälpa mig upp för jag klarade inte av det själv. För det första så hade hon väl inte väntat hem mig ens.. I säng kom jag åtminstone och fick höra hundra tusen pikar om det här nästa dag.
Men det här var inte alls hur jag upplevde morgonen.
Jag tog upp min nyckel, smög in i huset och hände upp den i nyckelskåpet. Samtidigt som jag råkade ha ner en annan nyckel på golvet, som oturligt nog lät litegrann. Sen gick jag in till min söta hund Freja, satte mig på golvet för att klappa lite på henne innan jag skulle borsta tänderna. Då kommer min mamma nerrusandes för trappen (det har vi i alla fall samma version om) och finner mig sitta på golvet där inne. Hon drar upp mig från golvet och sen tar jag ett glas vatten innan jag klär av mig och lägger mig för att sova. Inte alls så dramatiskt som övriga familjen påstår.
Men slutet gott allting gott.



26 December - Annandagen

Vaknade och kände mig otroligt pigg, tänkte inte ens att "oj, jag ska vara trött för jag har varit ut igår". Utan jag gick ner och åt frukost, sen åkte pappa och jag ut och åkte skidor.. För första gången i vinter, och det var verkligen på tiden kan jag lova. Om ca 2mån ska jag åka stafettvasan!!

Själva skidåkningen kunde väl ha gått bättre, men jag tog mig runt 5km och var helt nöjd med dagens insats med tanke på gårdagens bravader. På vägen hem åkte vi upp på skogen för att kolla hur mycket snö det var om pappa kunde släppa hundarna senare. Han körde som en tok. Gasade, tvärnitade (det var ju något spår på sidan av vägen), sen backade han, gasade, bromsade. Inte konstigt att man börjar må lite illa då. Sen kommer jag hem, dimper ner på köksstolen och Fredda säger "du ser full ut".
Resten av dagen blev i alla fall lugn. Vi spelade spel.. 4ggr och jag och Olle vann inte en enda gång. Annie och Fredrik vann 2ggr och mamma och pappa vann 2ggr. Fast vi var ganska nära ett par gånger att vinna.




Nejni... nu vart det här himla långt. Jag har ju inte kommit längre än annandagen än. Så vi får väl säga
To be continued...



Rättelse av föregående inlägg.

Fick en kommentar från "vi i läskiga skogen" som skrev att jag var välkommen dit på juldagen. NATURLIGTVIS så ska jag vara där på juldagen, skulle inte missa det för någonting annat!! Höjdpunkten på jul att träffa alla tokar, och tomten med såklart . Han som ändrar ålder från år till år (och det brukar skilja på några hundra år varje gång) ;) Äta jättegod mat, FARMORS KOLOR, choklad, kolla på det fina pepparkakshuset, öppna presenter och mysa tillsammans med min släkt!
Jag kommer gärna gärna till er på juldagen, men jag tänkte att jag kanske hinner med fler saker också:P


3 dagar till jul

Nu har jag duschat, klätt på mig, målat mig lite och ska iväg och äta julgröt med familjen och lite släkt på mammas sida. Mitt ovackra hår luktar fortfarande bränt och topparna är slitna, illa illa!! Tre dagar kvar till julafton och jag kan väl inte direkt säga att jag har den där julkänslan som jag skulle vilja ha.

Vart ska alla gå ut på juldagen? För min del så står det väl mellan, Sandviken, Bollnäs, Ockelbo, Gävle eller inte gå ut alls..  Hade varit skoj om alla vänner gick ut på samma ställe, men så blir det ju inte. Så frågan är väl vart man får hänga på;P

Sen blir det fotboll, ska bli skönt att träffa lite brudar och springa av sig lite:)

4 dagar till jul.

Tiden går jättefort. Om endast 4 dagar är det julafton..

Idag har det hänt en hel del.
Jag som inte skulle ställa klockan i morse, okej, jag gjorde det i alla fall. Var lite rädd att jag skulle sova bort hela dagen för jag hade lite att göra. Gick upp och åt brunch, vart rätt förbannad på två övriga familjemedlemmar. När jag gick hemifrån så snöade det, men marken var helt grön, all snö som kom tidigare hade töat bort, tyvärr.
Köpte en och annan liten julklapp och sen gick jag till gymmet. Efter det svängde jag in en, vad jag trodde skulle bli, snabbis på ch. Men det var en innebandymatch som precis skulle börja, så där blev jag kvar i några timmar. Det var en ganska rolig match att kolla på,. De vände ett 2-5 underläge och vann med 6-5 på de sista minutrarna.

Sen har jag och M lagat jättegod mat, som vi alltid gör:)
Jag skulle göra mysigt och tända levande ljus i hela vardagsrummet. Tände tändstickan, tände första ljuset och tänkte sedan att jag skulle tända det andra med samma tändsticka.. det var dock lite knepigare att tända. Så stickan brann fort och började närma sig mina fingrar. Var tvungen att skynda mig blåsa ut för det hettade till ordentligt om mina fingrar. Jag böjde mig snabbt ner och blåste hårt. Varvid det bara sa SJOOP, så brann mitt hår också.
Nu hoppas jag att min frisörska kan boka in en tid åt mig snabbt som bara attan! Bara en parentes att det luktade satan i hela lgh efter det här. Inte att rekommendera. ELD ÄR FARLIGT!!!

När det hela hade lugnat ner sig en aning så satte vi oss i alla fall ner för att äta. M hade haft en massa fuffens för sig hela kvällen. Sprungit ut i trapphuset och pratat i telefon. hemlisar. Så springer hon ut igen när det ringer.. kommer in tillbaka och säger "nu har du fått främmande". Då tänker jag att hon har dragit ihop värsta festen.. men det var J.B.T.A som kom, vilket ijuförsig också är värsta festen. Jag fick inflyttningspresent, en konserburksöppnare ;) haha. Hon tyckte väl att jag behövde en sådan. Sen fick jag en odkidée att ha i köket också. JÄTTETACK<3

Vi har kollat på tv, pysslat och umgåtts.
Nu blir det nog sova för mig igen, imorgon ska jag äta julgröt och träna fotboll:)


Snön bara faller och det är alldeles vitt ute igen ;D
Sami, vi får hoppas att du har rätt i att snön ligger kvar och blir en vit jul :)

Låång vecka.

Det har varit en väldigt lång vecka den här veckan.. Har jobbat 14,5h+ hittills, och än är ju veckan inte slut. Men snart så är det jul och då blir det förhoppningsvis väldigt lugnt. Inte för att jag har en enda julklapp klar, eller jo.., jag har faktiskt en julklapp klar :O) Men that's it. Så ännu är chansen öppen att säga vad ni önskar er!
Nu är det i alla fall sovadags för fröken Mellströms del. Och hon ska INTE ställa klockan imorgon, för första gången på flera veckor!!

Natti Natti, sov sött!

vinterväder


På resande fot.


Josse hemma hos mig, vi är kreativa och tekniska, jag äger nämligen ingen konservöppnare. Det där fungerade btw utmärkt!

Today har det varit el sthlmo hela dagen, åkte kvart över 6 och kom hem kvart över 6. Träffat nya ftg, vart en ganska lång dag. Det var någonting mer jag skulle skriva.. men nu har jag glömt vad det var.
Så antagligen var det inget viktigt^^

Pepparkakshus 2007

Förra årets pepparkakshus!
Tema: musik

Fler bilder: elinmwiklund.blogg.se



Julmys!


Dagen började med pepparkaksbak (se tidigare inlägg).
Sen fortsatte den med pulkaåkning, Märta och jag på bilden flyger över guppet :P
Efter det var det dusch och sedan lucia i kyrkan, så mysigt så!
Åkte hem till Linnéa där vi åt julbord, julkakor och julgodis. Vi åt heeela tiden tror jag. Sen hade vi julklappsutdelning och spelade spel hela kvällen, det var jättekul och jag skrattade otroligt mycket.
En liten parentes att jag vann båda gångerna vi spelade, först med Josse och sen med Ida.
Kvällens kommentar till allt: "Det är ju som ost och pålägg" haha!

Trevlig vecka allihopa :)

Under 2008.

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar - underbara sådana!
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan - jag har fått fast jobb;P
[x ] du har skrivit en låt - som jag sjungit inför publik!
[x] du har känt hat
[ ] du har varit "sjuk"
[ ] du har varit sjuk, blir aldrig sjuk!
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[ ] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån - nej, men däremot flyttat hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon - men inte som förare
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

Pepparkakshus 2008

Tema: Californinen!



 


(Obs, det vita är havet (skummet på vågorna))
Hela landskapet, och JA ELIN, du är med i bilden, du står på händer i vattnet, vi vet att du aldrig kan ligga still och sola ;)


Ett par som ligger i bikini och solar i solstolar bland alla koksnötpalmerna.


Tomten surfar på vågorna i sina rosa blommiga badshorts.


Nu ska jag ut och åka pulka ;D




Samsyn Gästrikland

Ett mycket bra projekt enligt min mening, och ett välbehövligt också.

Tänk om det fanns en god karamell
som gjorde alla människor snäll
varje gång de åt en bit
så lät de bli att prata skit.

Kan ingen tillverka ett klister
som lagar nerver när de brister
och lagar synen på en del
som bara ser andras fel.
                                        Elev på Vasaskolan

Julpyssel

Sitter här och julpysslar lite, lyssnar på julmusik och kollar på cityakuten.. Börjar bli riktigt trött men måste laga mat innan jag går och lägger mig också. Charmen med att bo själv. Imorrn ska jag in till stan på gestriklands idrottsförbund, möte. Hockey, fotboll, innebandy och så var det någon sport till.
Fotbollen igår gick förresten inte särskilt bra, eller det gick riktigt dåligt faktiskt. Dunkade min straff rakt i stolpen. Det var i alla fall roligt och jag har träningsvärk idag;P

Idag skickade jag ett sms till en vän som jag inte känt så länge, har haft helt otroligt härliga stunder med men inte har hört av på ett tag.. Hur glad blir man inte då när man får tillbaka "Jag tänker på dig ofta". Sådär så att man inte kan låta bli att le, och det  gör jag nu med :) Varför säger man inte saker som man blir glad av till personer? Alla de här spontana "vad fin du var idag", "jag är så glad att jag känner dig". Det där gjorde min dag!

Här kommer ett julkort.


Pepparkaksbak.

Känns som om det har hänt mycket i helgen.. I fredags kom glassbilen till exempel, bara det är ju en toppenstart!
Åkte till Östby på kalas, träffade en liten charmknutte som härjade runt:)
I lördags tog jag tåget in till stan, blev sminkad på make-up store, otroligt lyxigt att bara bli ompysslad. Synd bara att jag inte skulle ut på kvällen^^ Sen gick jag på stan fram till klockan 14. när tåget gick hem.

Åt lunch på nian, tre små rätter, och jag gillar inte riktigt det där biff med bambuskott, så jag lämnade det. Satt väl kvar i några minuter och skickade något sms.. Då kommer det en man man förbi, vänder tillbaka och stannar vid mitt bord.
- Har du ätit klart, säger han
-Öh, ja det har jag, säger jag.
- Kan jag få det där som är kvar, frågar han.
- Ja, det får du väl, svarade jag.
- Jag är uteliggare, säger han då. "Inte ser du väl ner på mig?", fortsätter han.
- Nej, det gör jag inte...  säger jag samtidigt som han slår sig ner på stolen mittemot och jag går för att fortsätta min rundvandring i stans alla affärer, där jag kan köpa vad helst jag vill ha, om jag vill. Det är konstigt hur olika vi kan leva fastän vi lever så nära varandra. Strongt av en människa att vara så ärlig.

När jag kommer hem igen så är det pepparkaksbak som gäller. Vi sätter på en julskiva och jag sjunger med på varenda låt, haha.

 En glad pepparkaksbakerska!

Det är konstigt att jag och min syster kan ha så olika syn på pepparkaksbakningen igår. Hon har uttryckt sig lite annorlunda om gårdagens händelser. anniemellstrom.blogg.se I  vilket fall så gjorde jag såhär fina pepparkakor:

 Kusin och hennes fyra treåringar som hon är au-pair åt i USA.
Josefine, Jag och Matilda när vi shakar ass som värst;)
En pepparkaksgubbe som gör en kullerbytta.
En  flicka som rider på en bock. Låter fel, men det är ju en fin pepparkaka iaf;P
Moa när hon är kattvakt åt katten som inte gillar mig.
en gris på julbordet med äpple i munnen.
Pippi Långstrump (var säker på att jag hade en herr nilsson också, men någon måste ätit honom.
Gran med stjärna i toppen.

Annie gjorde mer pepparkakor som, flodhäst, talibaner, sumo-mormor, dvärgar, "stor dam med hängpattar",  you name it. Men de är säkert också goda :)



Senare på kvällen kom mina vänner hit, de har bjudit in sig själva. Vi kollade på dansbandskampen och laddar inför nyår. Verkar som om vi blir fler i år än vad vi var förra året, ska bli kul, längtar!

Nu idag, söndag, är det fotboll som gäller. NERVÖS!

Jag ser det snöar..

Idag fick jag vinterns första snöboll på mig, tack för den:P

Minnen finns alltid kvar.

Jag var nere i boden och letade efter min julgransbelysning.. Letade efter den kartongen som det stod "jul" på, och kollade samtidigt lite i alla andra kartonger som fanns där. Man vet ju aldrig vad man kan hitta. Inte blev jag besviken heller när jag öppnade den kartongen som jag packade ner för ca tre år sedan. Satt där och grottade i gamla minnen.

- Körschemat vi hade när vi åkte till Gotland med klassen, vår klassresa tillsammans, 9B!
- Nedräkningssolen vi fick när vi skulle gå ut nian. Med 5 dagar kvar, tänk om det vore så ändå. Kanske vissa saker skulle ha slutat annorlunda mot för hur det vart.
- Den lilla ängeln vi fick med slutbetygen av Solveig och Gunilla (som jag faktiskt träffade i söndags)
- En massa vackra konstverk som jag hade gort på bilden
- Min fjälldagbok som jag skrev år 2000
- Diplomet som Hasses änglar fick för att vi hade varit så bra hemliga kompisar v.19.
- Den gula tygblomman och skärpet som vi hade på sikta mot stjärnorna.

Hann inte kolla igenom kartongen, men ser fram emot att göra det en dag. Saknar den där tiden och de där människorna!

Till slut så hittade jag på min julgransbelysning. Längst in i en kartong låg den.


Julkalender 2008



God morgon!
Nu är det julkalender 2008 :)

RSS 2.0