Tagga kvällen ;)

Varför ska det ALLTID vara så svårt att välja vad man ska ha för kläder på sig? suck. men är väl tur att problemen inte är större än så för tillfället. Lockar i håret blir det i alla fall kvällen till ära;)



_______________________

Min fader vår tyckte att jag skrev alldeles för lite om honom i min blogg. Det vill säga alldeles för lite S N Ä L L A saker om honom i min blogg.

I måndags, då hämtade han mig klockan halv sju på morgonen och skjutsade mig till jobbet för jag hade så ont så jag kunde inte gå på foten. Sen skjutsade han hem mig på kvällen också.

När vi kollade på melodifestivalen så röstade han på mig, fastän jag var utom tävlan. Fick ett sms "En röst på Ida"!

Han kom hit och rensade mitt avlopp, för jag tyckte det var så äckligt så jag kunde spy.

Han kom hit med proppar när det vart alldeles svart i min lgh.

Idag, då bjöd han hem mig på middag!

Min mamma är också snäll.

Vi skulle äta efterrätt ikväll, jag ville ha marängsviss, men vi hade inte maränger hemma så det skulle bara bli sviss. Sen innan det var klart åkte hon och handlade sån här god glass istället ( You know, jag gillar glass).



Äntligen helg!

  


Känd från radio!!

Satt och pratade i telefon på jobbet idag när det pinglar till i min telefon... då kom det första "Grattis du är en toppen ambassadör. Du kommer att göra ett jättebra jobb:-) Kram Annsofi"
Lite senare kom det andra..."Mormor hörde dig på radion :) Hon sa att du va jättebra :D Puss"
Och det tredje..."Hörde dig på radion idag. Du lät så vuxen, ja va så stolt :) haha"
Sen på facebook med... "Glömde säga innan du gick idag att du lät som en proffs på radion=)"

Alltså: Jag har varit med på radion idag.
Är ju inte varje dag man hör sig själv på radion. USCH!!
Tur att det var för en bra sak i alla fall :)

ACDC workout

Vi var en tapper skara på träningen. Körde uppvärming till acdc, cirkelträning till neger-dunk och på slutet körde vi avslappning till lite blandade överraskningar!


Ell 19 år

Lördagkväll var jag och Tilla på kalas hos Ell :D Superfint i lgh hade dom! Vi åt tacos och sen hade jag och Tilla fixat en överraskningsefterrätt till Ell. Såhär otroligt fin och kreativ var den !!


...


Sen kollade vi på Robinson, och efter det kollade jag och Ell på en massa gamla filmer som vi spelat in. Från 2004!! Försökte räkna ut vilken klass vi gick i då, men jag tror inte att vi kom fram till någonting innan det hela var klart. Lite pinsamt, men aaa. Vi hade kul när vi gjorde dom och vi hade kul när vi kollade på dom nu också ;)


Melodikrysset

Ännu mer duktig har jag varit, MELODIKRYSSET!! (ok, jag kunde inte allt, men ändå^^)


Nu är min släkt stolt över mig!!

Grönt är skönt

En liten update om hur det går med blommorna som jag planterade om.. Fy 17 vad jag är duktig ;)

Herrgården by night.

Tänkte att jag skulle stanna kvar på jobbet ikväll och jobba undan lite. Hade ändå inget speciellt planerat för ikväll.. det var ju inte särskilt konstigt. Jag har varit kvar där själv många gånger sent på kvällen utan problem. Hajjar till litegrann för att jag tyckte jag hörde någonting på nedervåningen. Men äsch, det är en jättegammal flygel till en herrgård. Elementen rinner, servrar surrar och det låter i gamla hus. Så är det bara.
Sen plötsligt smäller det till och hela huset skakar!!!!!!!
Faaasiken, är det någon på nedervåningen, hinner jag tänka? -Neej, alla har gått hem. Måste vara snö som faller från taket då. Blir lugn i några sekunder, sedan kommer nästa tanke. Det är sent, måste vara minusgrader och kallt. Då töar ingen snö från taken. OH nej, Vad är det då? Är verkligen på helspänn hjärtat börjar banka lite fortare och lite hårdare men jag sitter lugnt kvar. Sen kommer en lite mildare men ändå ännu en smäll. Tankarna börjar rusa runt i huvudet och jag tänker att nej jag ska nog inte vara kvar mer. Jag går hem och går dit igen en sväng på lördag.
Skrämmer upp mig själv rätt rejält och till slut vågar jag inte gå ner och låsa in datorn.
Måste måste ringa någon att ha med mig i telefon. Många av mina vänner är ju inte i Sverige för tillfället, andra av mina kompisar var iväg på fest och nån svarar inte. Till slut får jag tag på en vänlig själ som håller mig sällskap medan jag släcker, låser och larmar!
Jag brukar inte känna så där, men jag var ärligt rädd, i hela kroppen. Hua!

An important aspect

Nu sitter jag här och kämpar med att göra klart min engelska.. Det har blivit några rader i alla fall. Sen om innehållet är bra, det går ju att diskutera. Börjar bli riktigt trött nu. Kanske dags att gå hem snart.

Seasons come and go

Idag har det varit en rolig morgon, och klockan är bara runt halv åtta ännu. Vaknade med ett leende av en rolig grej någon berättade för mig igårkväll. Sedan när jag kom ut ur duschen fick jag ett sms att en vän var på väg igenom Ockelbo och att han "vinkade åt mig". Dagen till ära kastade jag på mig en "klänning" också. För övrigt så ska jag väl börja ta tag i att blåsa håret, sminka mig lite och borsta tänderna.
Jag ska hålla till i Gävle idag, hoppas på att lära mig massor!
Idag så bokar vi nog boendet till ÖLAND!! Tjohoo ;D Maddi, jag räknar med att vi tar Malung också ? ;)


En supersolig söndag

Idag kan man då inte klaga på vädret i alla fall!
Pappa ringde och väckte mig i morse, vi åkte upp till Åmot för att åka lite skidor. Samtidigt så var det skidtävling där, helt planerat att vi skulle åka upp när den var naturligtvis. Vi åkte ut i spåret för att ta en bra "hejja-på" plats. Så kommer TINE förbi där i skidspåret. Älskade unge vart har du hållit hus på sistone? ;) 
Sen bara svischar det förbi skidåkare i alla möjliga olika åldrar. Själv hade jag ingen fäste what så ever, jag kan nästan garantera er att hade det här varit första gången jag åkte skidor så hade det varit "en gång och aldrig mer". 
Jossegullet åkte förbi i flygande fläng, måntro att hon blev en del extra taggad när vi stod där och hejjade på henne!?
När alla vi kände hade åkt förbi så skulle vi ta oss ner till målet för att se vem som vann. Det kom en makalös nerförsbacke efter det där bra "heja-på" stället. Det var bara att försöka stå på benen på liv och död. Och ni kan väl tänka er att när jag hade uruselt fäste så kändes det som om att åka skidor på en 1km lång ishockeyplan i 90grader. Men jag ramlade inte!! Lite talang i alla fall, som min faster säger "du är ju praktiskt taget född på skidor".
Summan av kademumman så vann Josefine :D Grattis bejb! Johan vann också, grattis till dig med. och grattis till Anders som kom tvåa!



När vi hade sett målgången gick jag och farmor hem till henne och satte oss på altan. Solen stekte och det var helt underbart väder! Satt i endast sporttop och vindoverallsbyxor.
Inte nog med det så bjöd hon på farmors kolor också;D
 Utsikt över havet, även kallad hammardammen.


En liten kommentar till gårdagen också, det blev en lite underbar dag. Städade halva lgh (andra halvan idag), det blev ingen träning för det var nästan ingen där (tråkigt), kvällen var i alla fall underbar. Först champagne och mingel, sedan paketöppningen, god mat, vin (I know, vuxenpoäng!), pussar i överflöd, melodifestivalen med släkten. Alla vuxna röstade på Malena. Jag tror att resten av svenska folket inte hade behövt lyfta sina telefoner och rösta på Malena. För alla i min närhet röstade så att det hade räckt till seger för henne ändå!
Btw så har jag blivit e x p e r t på lego nu.

Tror faktiskt att jag har fått lite färg på magen efter idag.

Man ska ha husvagn..^^

God morgon!!

VIlken underbar dag, eller ja.. det kan bli en underbar dag i alla fall :D
Först ska jag äta frukost, städa lite. Sen är det träning som gäller (en riktigt hård träning hoppas jag). Efter det så ska jag in till Gävle på kalas. Sedan är jag öppen på förslag! Kanske blir att kolla på melodifestivalen.
Elin nu är ett sådant tillfälle när du skulle vart hemma så vi kunde parta lite ! ;)

Igår efter jobbet drog jag och Josse upp till Långbo. Vi hade fått strikta order att befinna oss där kl.1900 militärtid för att hålla möte. Vet inte om det blev ett så strukturerat möte, eller om vi kom fram till någonting. Men det var trevligt att bara träffa alla underbara människor! Tanken är att vi ska komma iväg till Öland på semester i sommar. Någon som har förslag på BOENDE???!?!?!!?  Det kommer att bli så kul !

Nä, städa var det !!

Adios.

Det är inte lätt när det är svårt!

"Att sälja sin lediga tid

KONTOR | |

Som löneadministratör får man ofta hjälpa till att reda ut krångliga begrepp, lagar och avtal till de som undrar över sin lön. Men vid ett tillfälle tog svaren slut:

- Sen undrar jag om jag kunde få mina obetalda semesterdagar i pengar istället för ledighet?
- Eh, de obetalda dagarna är ju obetalda
- Jo jag vet, men eftersom jag inte kommer kunna vara ledig så tänkte jag att jag kunde få ut dom i pengar istället?"


Det är så roligt att jobba där man möter olika människor. (okej, inte roligt alla gånger men..) Har hur många minnen som helst och historer om händelser och knasiga kommentarer:p

Kände litegrann igen mig i historien ovan!


GRATTIS A & A

Idag fyller småkussarna 11 år!! (Inte så små längre med andra ord)
I lördags var det fest ;)



utmanad igen..

1. Ta närmsta bok, slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
"any name they want. Dead things do not talk back and do not define"
2.  Sträck ut din vänstra arm så långt du kan. Vad rör du vid?
En grön kudde i min soffa.
3. Vad såg du senast på TV?
Navy CIS
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?
Jag tror at klockan är 20.14
Rätt svar är: 20.12
5. Bortsett från datorn, vad hör du nu?
Navy CIS på tv:n
6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Jag gick hem från stationen i snöstormen:P
7. Vad hittade du på innan du gjorde denna undersökningen?
Samma svar som ovan! På väg hem från sthlm.
8. Vad har du på dig?
En svart stor t-shirt.
9. Drömde du något inatt?
Kommer inte ihåg om det var i natt eller igår, men det var en riktigt konstig dröm^^
10. När skrattade du senast?
Idag på utbildningen, det gick inte så bra för mig och Stina ;) Och igår när jag hade rollspel på högskolan ;)
11. Vad finns på väggarna i det rum du är i nu?
Inte mkt faktiskt, två tavelhyllor med en blomma och tavlor på.
12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Konstiga saker ser man hela tiden tycker jag.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Småkul, men jag är lättroad ikväll!
14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Kollade lite halvt på "employee of the month" i lördags. 
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa då?
Resor och upplevelser till mig och andra, sen försöka göra någonting bra.
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:
Jag har skrivit brev till flera av mina närmaste, utifall-om-någonting-hemskt-händer-och-jag-inte-finns-kvar-här-mer-brev. Började skriva för fleera år sedan. Men det är nog något som faktiskt nästan ingen vet om. Nu vet ni!
17. George Bush?
Min morfar heter Bush i mellannamn.
18. Ingen fråga?
19. -20. Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?
Är väl inte bara upp till mig att bestämma;)
21. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Överväger mer om jag verkligen ska stanna i Sverige.
22. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till Pärleporten?
Välkommen, det är många här som har längtat efter att träffa dig igen!
23. Vilka fyra vill du ska svara på dessa frågor?

Kusin Elin

Syster Annie

Och är det någon annan som känner sig manad.. varsågod :)

Dancing

Hastigt och lustigt blev det bestämt att jag skulle åka iväg på dans ;) På med lite mascara och en top så är det bara att åka sen då..  Har lite bilder från övriga helgen som jag ska dela med mig av sedan tänkte jag. Får se när jag hittar tiden till det. Måndag och tisdag kommer jag att befinna mig i sthlm iaf. Nervös, ja tack!
Men så är jag kanske lite av en perfektionist-flika (som det så vackert stod i ett julrim.)


Aja, nu ska jag dra iväg och shaka lite :)


Ha en trevlig söndagafton.


Utmaning

Jag har blivit utmanad av min kusin

                   Regler
Det här är svårare än du tror !
Utmana 5 personer och säg det till dom.
Varje svar måste börja med första
bokstaven i ditt namn !
Alla svar måste vara riktiga,
hitta inte på ord eller ljug !

Om personen som gjorde innan dig har ett
namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar
som hon eller han gjort.

Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.

Lycka till !
Det lär ni behöva då detta inte blir lätt :-)


1. Vad heter du: Ida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Igår
3. Flicknamn: Irma
4. Pojknamn: Ivar
5. Yrke: Indisk guru
6. Färg: Isblå
7. Klädesplagg: Innetofflor
8. Mat: Isterband
9. Sak i badrummet: Inglasad dusch
10. Plats/stad: Idre
11. En orsak att vara sen: Inte komma i tid
12. Något man skriker: IIIIhhh (När man blir rädd för en spindel)
13. Film: Indiana Jones
14. Något man dricker: Iste
15. Band: Iron Maiden
16. Djur: Igelkott
17. Gatunamn: Islandsvägen
18. Bil: Isuzu
19. Sång: I sommarens soliga dagar (fick ju inte välja Idas sommarvisa^^)


Jag utmanar

Min syster

Ell

Alkberg

Ms J

Tilla

Guld förblindar många, kärleken förblindar alla

 

Everywhere you look I'm always in the spotlight

I morse när jag gick till jobbet så spelades Lejonkungen på min ipod "I just can't wait to be king", den var så bra för jag blev otrolig glad... Så den fick gå på repeat heeela vägen :P


Ps. Det fungerade att hålla tummen idag, Stefan och Tomas har tagit körkort ;) Grattis vänner!

Ibland behövs det så lite..

Jag fick en helt fantastisk överraskning idag när jag kom hem..
..ett vykort från Nya Zeeland, skickat på alla <3 dag.


You've been gone honey, way too long.

Jag har ju glömt att berätta att jag var på dans i lördags!!

Jag, Stefan, Lisa och Julia åkte in till Estraden (Ja, jag kommer fortsätta säga Estraden även fast det bytt namn). Äldst i framsätet och yngst längst bak:P Hade träningsvärk sedan skidåkningen + att jag tränat fotboll tidigare på dagen, men roliga saker har jag en tendens att orka med i alla fall. Inte så höga förväntningar på kvällen vilket gjorde att den blev rätt rolig! Stod inte en enda dans, sen bjöd jag bara upp två personer på hela kvällen tror jag.. En som jag hade spanat in (Han var lite lik Björn G faktiskt) och sedan Stefan, som jag bjöd upp en massa massa gånger. Fast vi missade våran låt:(  Jag tog fram min otroligt smarta sida, den sidan som jag äger pga att jag är blondin, och kom på att vi skulle gå och fika innan paus då alla andra går och fikar. Så att vi skulle slippa köa så länge. Bra jobbat!
Nu har jag lagt in semester på jobbet också, tills vi åker iväg i sommar :)
 Vägen hem var ju lite komisk den också..
Vi skulle nämligen åka på en fest i Gävle, men tror ni att vi hittade dit eller? En kille från festen (nämner inga namn) kom och mötte oss, sen körde vi och parkerade. Gick ur bilen för att leta på huset där festen var. Bara det att vi hittade inte huset!! Han sa "höger, sen höger, sen vänster" och vi gick ute i kylan.. Det var -20 när jag kom hem senare på natten. I alla fall så slutar det med att vi säger till den här killen att nu åker vi hem för det var så satans kallt ute.
Fick info att han hittat tillbaka tillslut:P Hur det kan vara ibland.
Tack mina vänner för en trevlig kväll!


Jag håller en tumme på onsdag;)

Pjuh..

Det blev ingen chat idag, ena gruppmedlemen dök aldrig upp. Så då hinner jag läsa alla kapitel i boken till imorgon. Så nu ska jag sätta mig och kolla på Beck istället.

Det löser sig alltid, på ett sätt eller ett annat ;)

Sååå typiskt Ida Mellström.

Jag går ju en kurs på högskolan, samtidigt som jag jobbar drygt heltid, tränar med ett lag, är ambassadör för Samsyn Gästrikland, fram tills nu så har jag haft vasaloppet att fokusera på, en lgh att sköta om, mat att laga. Och framför allt se till att göra roliga saker och träffa vänner också..
Allt det här har gjort att det mesta har blivit lite halvdant..
Jobbet har blivit sena kvällar, jag har inte kunnat ge allt på träningarna, har inte kommit igång ordentligt med Samsyn, tränade endast 7ggr inför stafettvasan, lgh ser väl ut som den gör, mat har det blivit dåligt med, har inte orkat med alla roliga saker, inte hållt så bra kontakt med alla vänner som jag önskat. Sömn har verkligen haft en låg prioritet!
Men allt går runt i alla fall:P
Så nu sitter jag här och ska ha diskussion/rollspel på engelska, utan att ha läst alla de sidor i boken som jag borde ha gjort. Hade läst fram till och med sidan 6 innan jag började idag. Nu har jag i alla fall kommit till s. 54. Uppgiften var to.m. s. 82. Men det får gå ändå. Är bara till att improvisera ;)

Brake a leg!

RSS 2.0