28-29feb, nu börjar det likna sportlov!

 Nu är det dags att börja snacka SPORTlov.

28 februari

Ställde klockan på 06.15 (ja ni läste rätt). Åkte upp till Åmot för att tvätta bilen, pappa skulle då visa hur högtryckstvätten och avfettningen fungerade. Det slutade med att han tyckte att det var så himla kul så han tvättade ju klart nästan hela bilen. Så skulle jag ringa honom när jag var klar sen. Ringde efter ca.10 minuter. "Nu är jag klar" sa jag. Då gick jag hem till f & f som bor precis bredvid. Där håller småkussarna till nu över lovet, vi lurade dom litegrann ^^ hihi. Jag och F funderade över hur vi ska göra med mina studentkläder, lekte lite med sidentyget :)
Det vart dags för mig att åka runt 9.30, så jag hämtade pappa på vägen och vi gick bort till garaget.
Jag förvarnade honom innan vi gick in att " Om bilen är lite skitig nu så är det inte mitt fel, för den var skinande blank när jag gick härifrån"...
Först var han ganska tyst, sen kom det ett "Herregud", efter det började han tvätta om bilen ;P
Men man kan ju inte vara bäst på allt på direkten, jag fick ett Icke Godkänt för biltvätten.

For your information, så gick bilen alldeles utmärkt att åka i i alla fall. Snurrade runt hela byn och hämtade folk, vi hade nämligen fotbollsmatch ! Första matchen ute för i år.
Det var superkul! Vi förlorade med 1-2, var rätt jobbigt måste jag erkänna, sådär så man knappt kan stå på benen när man går av, men det har man inte känt efter under matchen. Solen sken, vackert väder :)
Tränade basket kl17 också, helt seg i benen..  Räknade ner tiden tills klockan var 18.30, då kommer P och säger att "Men vi håller på till klockan sju idag". Uscha :P
Jag, J och J gick till badhuset för att bubbla/basta lite. Sen köpte vi med oss pizza åkte hem till dom och kollade i resekataloger. Skulle inte vara helt fel att ligga på en solig sandstrand nu!

29 Februari

Även om det inte vart sandstrand så fick vi i alla fall lite soligt idag på förmiddagen när vi åkte skridskor!
Solen sken, nyfixad is, bara vi på hela IP. Det var värt att gå upp kvart över åtta för att få det:)
Gled runt på isen i 2½ timme. Spelade bandy, mitt lag vann.. gjorde lite piruetter med. hehe.
Och nu har vi nyss kommit hem efter att ha varit på badhuset tillsammans i 1½ timme.  Det är såhär sportlov borde gå till! (Bilder kommer)
Ska åka fram på basketträning nu..
Marknad i helgen.

Ha det bra ;)

Ps. jag har inte glömt det där med överraskning som jag och Moa håller på med.. vi kanske fixar det ikväll. Så ni får allt hålla er till tåls ;D

Otur i spel = ?

image12
Som ni ser så är det lite fattigt på min sida av spelbordet, alla fina röda små stugor är nämligen siz. Men Olle gav iaf upp före mig.. Såhär slutade det ;P 

27feb

 Spelar just nu monolpol med mina kära syskon. Vi har för tillfället tagit en matpaus. Det går inte så bra för mig, fast jag har både Centrum och Norrmalmstorg, måste nog putsa lite på min taktik ;P

Love & Basketball

I love it, I love you, and you know it, because i told you..


25,26feb

 Vi vann våran basketmatch, härligt :) Mot serieledarna.. spelade ganska bra gjorde vi också! Snabb dusch sen tog jag tåget till Gävle. Träffade två gamla klasskompisar under kvällen, trevligt.
Moa tyckte att jag skulle följa med och sova hemma hos henne, så då gjorde jag det. Vi skulle kolla på "världens bästa film" med namnet Anchorman. Jag höll på att somna efter kanske en kvart av filmen, Moa satt och asgarvade.. Tillslut så kläcker hon lite motvilligt ur sig: okej då, vi kan väl knäppa av och kolla på något annat.
Åt jättegott fika på kvällen och jättegod frukost på morgonen.
Sen drog vi iväg och hämtade Moas släkt. Hon skulle nämligen ta med dom på en hemlig resa ;)

Fortsättning följer.. nu ska jag åka till Valbo.


Hemma igen från Valbo:
Moa tog med sin farmor och farfar till Arlanda, dom hade aldrig varit där förr, så då fick dom åka dit och fika lite med henne. Tror att det vart väldigt lyckat :)
Vi håller just nu på att göra lite efterforskningar, vi har en kupp på G. hihi, berättar mer om den sen.
Tänkte ta en prommis när jag kom hem, men jag kom lixom av mig så det vart ingenting.. Tränade fotboll på kvällen. Vi ska spela match på torsdag, ute. Tagga brudar, det ska bli skoj ;D Just ja, måste kolla om jag har några hela fotbollsskor också!

Idag var det tänkt att jag och bästisen skulle dra till kungsberget och åka lite snowbard (försöka för min del iaf).. Men när allt kom till kritan så hade vi ju ingen bil att åka dit med, tyvärr. Det får bli en annan gång ;)
Så jag följde med m o m till sandviken och valbo en sväng istället. Köpte ett par skor, så nu är jag officiellt så pank som jag aldrig har varit förr på mitt konto. Det känns tungt..
Men äh, vad är pengar? Jag är lycklig ändå jag! Imorgon är det förhoppningsvis hockey som gäller (vädret verkar ju inte vara på topp?!) Så om ni känner för det tycker jag ni ska komma till ip och spela lite med oss! (blir nog på fredag förresten)

För övrigt vet jag inte vad kvällen innehåller. Ingen träning hade jag tänkt, så kanske en film?!
Öppen för förslag :)

22,23,24feb



Hårmodevisningen var trevlig ! Jag är officiellt kass på att knäppa kort, det blev inte ett enda bra kort :/

I fredags var jag på gymmet en sväng, sen tränade jag basket på kvällen. Vi gick över till badhuset och duschade och bastade lite. Kollade på hockey en sväng med Josse, sen åkte vi hem till mig och kollade film:)

Lördagen började med en prommis tillsammans med moder jord. Vi gick fram och handlade lite. Sen åkte jag vidare in till Gävle. Kollade på match på Polhem, ingen jätterolig match, men det är ju inte helt fel att ha kollat in vårat motstånd lite, hihi. Å & L kom och hämtade mig och kussen, skjutsade bort sig själva på fest, sen fick jag och E ta bilen därifrån :) Det var nog värt en hel del vuxenpoäng va?!
Vi åkte med knattarna till pizzerian, S fick vara med och kolla när dom gjorde pizza, tror han tyckte det var roligt :) När vi hade samlat ihop alla tre knattar och köpt pizza satte vi oss i bilen igen. E hoppades lite på att jag skulle pricka soptunnan när vi körde därifrån, men icke,  jag var duktig på att köra bil jag. Även fast det inte fanns någon nyckel och ingen handbroms. Konstig bil, men himla lättkörd.. bara att trycka på start och stopp ;P
Kvällen var väldigt lugn, kollade på melodifestivalen. Eller ja, de andra kollade medans jag och S satt på toaletten och läste Bibeln. När vi har gjort oss klara för nattning så går vi in till övriga gänget en sväng. Då sätter sig den lilla rackarungen och stoppar i sig mer godis, fast vi sa åt honom att man inte fick. "Nu måste du ju borsta tänderna igen", det vart inte populärt! Men snackar man runt honom lite så är det absolut inga problem. Jag och E gjorde en kupp, knodden somnade så fort vi lämnade rummet. Undertiden jag hade varit lite kyrklig så hade de andra förberett ett dansrocknummer "Fett bra" var det. haha. Vi kollade klart på melodifestivalen, anledningen till att vi faktiskt kollar på det där programmet i år heter ju "Björn Gustavsson". We like!
Frågade knattarna "När hade ni tänkt att gå och lägga er idag då?" Jaa, det hade dom väl inget bra svar på.. Men dom var ganska trötta så gick och la sig rätt snart.
Jag och E kollade på Day after tomorrow och sen kollade vi på nästan hela Mitt liv som popstjärna innan Å & L ville ha taxi. Jag tröck på startknappen och drog iväg. Öhmm, hur var det nu igen.. Har rätt bra lokalsinne (jämförelsevis ^^) så åkte bara fel en gång, helt okej när man inte är storstadsbo. hehe.
Sov hemma hos E inatt, tog tåget hem på morgonen och nu taggar jag för match!
12.12.btw.
Hoppas hoppas att jag hinner åka in på dansen ikväll också.

Ha det bäst.

Over and Out
        Ida


Ps. nu är det partyplanering på G ;)

20-21feb

 20-21 Februari 2008

Yesterday efter halva träningen drog jag in till Sandviken för att gå på krogen med mina klasskompisar. Fast det sa jag inte riktigt till tränare/coach Berra.. Sa att jag var tvungen att gå tidigare för att hinna med sista bussen in till Sandviken för tjejerna i klassen skulle sjunga karaoke och sen skulle jag sova kvar för vi skulle upp tidigt  för att åka till Kb på friluftsdag. Vilket alltsammans var absolut 100% sanning !
Hoppas att han inte läser min blogg, för då blir det nog måånga armhävningar nästa träning ;P
hihi. Jag är lite lurig ibland..
Väl inne i Sandviken kastade jag i mig lite saft för resten av gänget var redan på G till Fredos. Det var riktigt skoj tycker jag. Dansade och sjöng "Every little thing" med Stålan. Sen körde Ida och Ida (moi) Idas sommarvisa, det måste lätt ha varit kvällens mest vackra uppträdande!
Jag skulle gissa att de allra flesta av er har hört sagan om askungen någon gång ?!
Vid 12-slaget skjutsade vi hem vår egen Cinderella, la henne på sängen och drog sedan vidare till Kharma. Där var det fullt ös, vårat gäng på ca10pers och sen två till.. ojoj. Shakade lite innan vi styrde kosan mot eightball. Ett besök som varade ungefär lika länge som man vill att ett besök hos tandläkaran ska vara.
Back to Fredos för pizza och ser man inte upp så äter någon annan upp den.
Vet inte hur mycket klockan var, men vi började traska till den lgh där vi skulle spendera natten, det tog en liten stund att gå. Väl framme så ligger våran Cinderella precis där vi lämnade henne. Hon sov som en ängel hela natten (Nattas uttryck), eller ja.. de tre timmarna vi sov i natt ^^

Klockan sju var alla vaken, låg och drog oss till åtta. Tur att vi fick skjuts till busshållsplatsen, annars hade vi nog aldrig tagit oss till Kb. Idag har varit lite hälsodag och mys. Korvgrillning i Kb (lite sugen på att åka dit och åka lite bräda på lovet faktiskt), ute i friska luften halva dagen.


Det kom två ambulanser med sirenerna på, och nu har jag  tillbringat heela eftermiddagen på Hälsocentralen!




Vad trodde ni om den va ?

Vi mötte två ambulanser på vägen tillbaka till Sandviken, kanske någon olycka i Kb ?. Sen gick jag till moder jords jobb. Här har jag legat i en massagestol, skönt :) Låg där i min ensamhet i ett svart rum med en filt över mig och lyssnade på musik. Så börjar den tekniska makapären till stol att knåda min rygg, lite svårt att se det komiska i situationen. Det är ett sånt här ögonblick  "ni skulle vart där", hade ofantligt svårt att hålla mig för skratt. De andra som jobbar här som gick förbi måste ha funderat ;P I vilket fall så var det väldigt skönt, ända tills jag hade legat i den där stolen ett tag och kände hur sjösjukan sakta men säkert kom över mig.. Äh, what a heck.. Jag får ju inte ligga i en sån här stol så ofta och få massage, så jag var tvungen att starta om den igen och njuta lite till!
När det var avklarat gick jag ner och tog mig en dusch, det bästa som finns när det går att duscha huur länge som helst och huur hett som helst!
När det sen var dags för påklädning igen upptäckte jag till min stora fasa att jag inte hade fått med mig mina strumpbyxor från Stålan. So here I am, i kjol, mitt i vintern. Ska försöka titta in en snabbis på Åhlens innan vi åker in på modevisning. Min syster och hennes älsk ska gå hårmodevisning. Hon är enligt uppgifter ROSA i håret. Vad händer?! Först rosa naglar, sen rosa blommor, och nu rosa i håret.. Man kan ju inte tro att hon hatar rosa ;)
Snart är min vistelse på hälsocentralen slut. Jag har nog aldrig spenderat så här lång tid frivilligt på en hc under hela min livstid, 3½h.

Nu slutar min mor så vi ska gå till fikarummet och äta lite mat som hon har köpt. Kycklingfilé i jordnötssås. Kan det bli bättre ?

Skulle tippa på att jag kanske har slagit rekord i min bloggskrivning idag? Men har man inget bättre för sig så ;)

Känner att jag kan skriva hur långt som helst för tillfället, skönt att skriva av sig ibland. Men magen har börjat kurra så förfärligt, så nu ger jag upp!


Tjingelings då!

Jag bjuder på en Kram idag ;)


19feb

 19 Februari 2008

Hade skrivit ett långt inlägg innan jag stack iväg och gymmade.. men det försvann.
Nu orkar jag inte.

Sov sött

Love the ones you can
Touch those that you can reach
Let the other ones walk away



 


18feb

18 Februari 2008

Var lite trött igår på dansen, men vi gjorde rätt roliga turer faktiskt:)

Den här veckan händer det inte så mkt i skolan, vi jobbar mest självständigt. Friluftsdag på torsdag i Kungsberget. Utgång på onsdag, Kharma!


Sitter och pluggar nu i eftermiddag, väldans duktigt Ida.

Footballing ikväll..


Bye for now.




 


Tell me, princess, now when did
You last let your heart decide?

17feb

 17 februari 2008

Nu skulle jag hellre vilja vara i Östersund, men tyvärr så fanns det tydligen inte plats i bussen. Jag som hoppades på att någon skulle avboka sin plats. Men om man ser det från den ljusa sidan så fick jag ju sova mer än 1h inatt då ^^ Kom hem halv fyra imorse, tog nästan två timmar att köra hem.
Helt okej kväll, satans halt dansgolv (-), fast på +sidan så fanns det ju disco/bar på övervåningen. Många killar i min smak i Huddik.

Tonight blir det Gävle tur & retur!

Tjingelings

16 feb... forts.

Jag och Josse åkte fram och gymmade, simmade och bubblade.
Nu på eftermiddagen har jag bara vilat så jag ska orka åka och dansa ikväll. Vi ska ta en bil och åka till Hudiksvall. Jag, Josse, Lisa, Moa, Tomas, Stefan och kanske Julia.. Så nu måste jag gå upp och göra mig i ordning.

Ha så kul ikväll, för det tänker jag ha:)

16feb

 16 februari 2008

God förmiddag! Ahh, nu vart ni förvånade att det inte stod "God morgon" va ?! För jag har nämligen varit uppe sen klockan 9 i morse. Vilket innebär drygt 2 timmar nu.
Vaknade och kände att jag inte orkade sova nå mer. Så jag klev upp, bäddade sängen ( som tog mig minst 20 minuter att bädda rent i igårkväll, man behöver vara 2 personer för att klara av det där smidigt. Men det vart superfint i mitt nya påslakan som jag fick på alla <3 dag.) sen städade jag undan i hela mitt rum, till och med litegrann i garderoberna. Och kolla noga nu, klockan strax efter 9 på lördagsmorgon så hänger jag tvätten ;)
Moder jord fick ett litet moment när hon upptäckte det...

Hon tycker btw att jag har blivit oerhört mycket gladare och trevligare sen jag började min nya praktik! Men det kan ju bero på andra saker med. Men praktiken och dansen är highlights just nu! Gymkort och lov är inte helt fel heller.
Efter det lilla städrycket gick jag in till "mysmormor" (Annies uttryck) och hjälpte henne med melodikrysset, vi klarade hela:) Hon gjorde nyttig frukost åt mig.


Medans jag fortfarande har gnistan uppe så ska jag dammsuga !

Skriver kanske en rad lite senare idag..

Adios amigos


14feb (alla hjärtans dag)

 14 Februari 2008

Fick en puss på kinden i morse. Bjudit på små hjärt-bakelser. Provat min balklänning (som blir så himla fin). Solat lite. Fått trevliga sms.

Min syster har nog inte haft den roligaste alla hjärtans dagen idag.
Kom knappt ur sängen i morse, svimmat och krampat på hälsocentralen, åkt in till sjukhuset för att röntga, åkt hem, åkt tillbaka till akuten, åkt rullstol, suttit där i flera timmar, fått kryckor.
Till på köpet så har hennes dator pajjat så ALLT är borta. alla arbeten och alla privata bilder (400 tagna med digitalkameran).
Hon hade i alla fall en superfin rosa (!) bukett som kom med blombud här på kvällningen.

Nu ska jag anmäla mig till högskoleprovet.

Puss och Kram till er alla, hoppas ni haft en trevlig alla <3 dag :)

13feb

image11 13 Februari 2008

Jag som brukar ha tur med mig, den har nog övergått i otur nu. Ockelbo ledde med 5-2, sen kom vi dit.. då förlorade dom helt plötsligt hela matchen med 5-6. Shit happens.

Ska försöka dra ihop ett gäng och spela lite på sportlovet, så kan vi hoppa in och hjälpa A-laget på deras matcher sen ;)


Idag sa han att han älskade mig! haha

Jag är mäkta imponerad över mig själv på praktiken faktiskt, tycker att det är himla skoj:)

Nu har jag letat fram ett recept på internet, ska åka och handla lite så att jag kan göra alla hjärtans kakor till imorgon. För övrigt: en helt vanlig dag ?

Over and Out
       Ida ♥


Grattis Jossan!


12feb

 12 Februari 2008

Nu har jag precis betalat studentkryssningen, fasiken vad skoj vi ska ha brudar!

Pluggat en hel del sen jag kom hem från skolan, men man kan ju kalla det lite kompensation eftersom jag inte gjorde någonting på lektionen idag.

Kanske åker och kollar på lite hockey ikväll.

Over and Out
      Ida ♥

Btw. Igår sa någon att han var kär i mig, älskar nog dig jag med om jag känner efter;)

10,11feb



9 februari

Det vart inge gym i lördags. Jag och Tilla tog en prommis fram (JA, det heter faktiskt "fram" ;P) och köpte godis. Vi tänkte vara hurtiga och gå ut och gå. Perfekt att köpa karra samtidigt då, slå två flugor i en smäll lixom!
Sen fick Lisa och jag den superbra snilleblixten att vi skulle dra till Hudiksvall och ta en svängom. Tyvärr så var inte alla lika taggade som vi, vi som hade fått lite försmak i fredags. Men vi kanske drar iväg nästa helg istället.
När det inte vart nå dancing så kollade vi på melodifestivalen.
Efter den åkte vi och lekte lite taxi, jag och Matilda körde hem Kalles bil. Eller jag körde och Matilda satt bredvid ^^ Josse körde den andra bilen;P

10 februari

Jag och Josse åkte och gymmade. Jisses vad duktiga vi var. Sprang 4km först, sen gick vi på en sån där trampmaskin som dom alltid gör reklam för på tv. Tränade armarna lite också, sen gick vi och duschade.
Josse tyckte att vi skulle käka tillsammans sen, å eftersom pizzerian var det enda som var öppet så körde vi på den, hehe. Fast tog en sallad ;)
Hälsade på H en liten sväng sen!
Kom hem och åkte iväg på dans i Gävle. Jag kunde göra kicken flera gånger, fy fasiken vad jag är bra;D
De flesta tyckte att det gick bra idag. "Jag är så jävla bäst" säger F första gången han provar en ny grej. Jag bara skrattar jag;P På slutet körde vi tävling, dom som hann runt flest varv under en låt vann. P drog runt mig innevarvet så vi varvade de flesta flera gånger. Lena o co. blev diskade för dom gick runt hela dansgolvet ^^

I love it! Hoppas på Hudik nästa helg!

11 februari

Sitter i skolan nu, har inge matte eftersom jag klarade provet. Men M skulle ta bilen in imorse så jag räknade ut att jag skulle bara tjäna 20 minuter på att stanna hemma och ta bussen istället.  Så nu har jag inge särskilt för mig i 1h och 40 minuter.
Ska fixa passerkort till gymmet när jag kommer hem :)

Nu ska jag se om jag kan hitta på något vettigt att göra...


Over and Out
     Ida ♥

8,9feb

 

8 februari

Lisa och jag, det är grejer det;) Drar ut på party fast alla andra bangar.. tur det för jag hade toppenkul!
Dansade hela kvällen, träffade lite nytt folk med.. Data-kille från Huddik och en som tyckte att vi skulle dansa till vi låg på golvet.. Dansade sista 5 (!) danserna, men vi stod upp hela tiden ^^ haha
Bjöd upp och tog en svängom med min gamla idrottslärare. Sen hade vi väl nått stolpskott med, tyvärr.
Jag hade mitt sikte inställt på en karl, men han dansade ju bara med samma hela tiden, tänkte gå och sno honom ett par danser.. men sen försvann han bara, puts väck. Äh, det blir fler gånger. Kan ju dansa med honom varje vecka iaf nästan ;P
Det var en väl godkänd kväll, basisten var ung med ^^

9 februari

Jaa, det här är väl egentligen god morgon för mig. Varit vaken i en timme nu ganska precis.
Skulle vilja gå på badhuset idag, bubbelpool, bastu och kanske lite gym med.
Ska bara ha en lugn kväll, melodifestivalen troligtvis!

Over and Out
       Ida ♥

7feb

7 Februari 2008

If you want me, I must be doing something right:)

Dans imorgon ?

6feb

6 Februari 2008

Jag har hittat en ny favoritlåt "Show me heaven" superfin!

Har varit och tränat basket idag på eftermiddagen, träningsvärk i armarna redan ;P Vi sköt i stort sett hela träningen.. måste ha blivit runt en tusen skott. Sen gjorde vi armhävningar med klapp emellan. Tro det eller ej, men sånna kan jag göra ;)
Hem och vila, äta, plugga sen fotboll!

Funderar hur jag ska lägga upp min fredag..

Over and Out
       Ida ♥

5feb

5 Februari 2008

Idag är det fettisdagen, jag har ätit en semla. Faktiskt börjat gilla de där bakverken på senare tid. Eller ja, fortfarande glad att det bara är en dag om året.. (Även om jag ätit 4 i år;P)

Over and Out
       Ida  ♥

1,2,3,4feb

1,2,3,4 Februari 2008

1feb
Tredje dagen på praktiken
Tränade på kvällen, åkte förbi och kollade hockey på vägen hem, kollade lite tv innan jag gick och lade mig.

2feb
Pluggade ;P Jag vet att det är emot mina principer att göra skolarbete på helgen, men om man skjuter upp det hela tiden så har man ju tyvär inget annat val..
Åt tacos, sen åkte vi på lite förfest.. Drog vidare in till Sandviken hem till nästa gäng (bilresan var toppen). Vidare till Gävle där vi shakade loss till trance hela kvällen (ingen favorit tyvärr). Men vi hade kul ändå, härliga brudar ;D Träffade några gamla klasskompisar också, alltid trevligt.
Tog bussen tillbaka till Sandviken där vi hade pizza som väntade, helt underbart.
Sen hade vi ju planerat att gå hem till M, men det var så satans kallt så vi klarae inte det, tänkte istället att det kanske var Ok om vi sov några timmar hos våran vän på vägen, men det var tydligen ingen som vågade fråga, hehe. Så vi ringde och beställde en taxi, men det gick lika bra det med.
Kom hem till lgh, fick en komplimang för att vi viskade så bra.. haha, men ändå så väckte vi ju dig. Stackare som fick gå upp halv fyra på morgonen..

3feb
Har ju redan skrivit hur min 3jan började, men fortsättningsvis så kan jag ju berätta att jag och M skulle ta en prommis och hämta bilen som vi hade lämnat på natten. Så jädra halt ute så det var inte sagt, gick och höll i oss för brinnande livet heela vägen fram. Där vi fick se att det hade blivit lite vajsing på bilen när M hade backat in i en snöhög kvällen före^^ Inget som inte lite tekniska brudar inte kunde fixa. hehe.
Väl inne på Ica där vi skulle handla lite mat så funkar ju inte M:s ica-kort heller, enligt registreringen så hade hon inte betalat förra gången hon var där och handlade. Men vi löste det med ;)
Åkte hem och lagade mat.
Var 0 taggad på att åka in till Gävle och dansa, men vi for iväg i alla fall.
Tur det, jag hade jättekul! Tycker lite synd om F, jag bara skrattar hela tiden, men det är väl bra att jag skrattar istället för gråter säger jag då:) Man hänger med så gott man kan och lär sig nytt hela tiden. Mkt trevliga människor där måste jag säga. LÄXA! Att lära oss kicken, det ska gå! Vi får stå ut med att de andra skrattar åt oss så länge. De hjälper till så gott de kan!  En karl säger "nynna bamse, det funkar jättebra"
Toppen Toppen!
Vi åker hem efter dansen och käkar lite och kollar film.

4feb
Jag är I N G E N morgonmänniska. Gick upp nästan en halvtimme efter M, duschade och klädde på mig.
Sen har det väl inte hänt så mkt spec. idag. Milou och jag kämpar på.
Jag klarade matteprovet :D
Nu har jag bråttom, ska iväg på fotboll. Hoppas vi får vårat efterlängtade gymkort idag.

Over and Out
        Ida ♥

RSS 2.0