Uppdatering pågår...

- Men det tar lite tid, har suttit en timme nu.. och inte ens hunnit skriva klart fredagen.


Party Party

I helgen blir det fest kan jag lova!

Har köpt en ny klänning, målat och satt "diamanter" på naglarna, laddat upp med en dunk och lite annat, kameran ligger på laddning och humöret är taggat :)
Har inte packat klart än.. men det hinner vi nog imorgonbitti. Klockan står på 05.45.

Adios Amigos

Passa er på vägarna!

Lisa G har nämligen fått körkort idag ;D

Fäll en tår

Min lilla lillebror, som nu är större än mig (eller ja, iaf längre). har FLYTTAT 21 mil bort från mig. Hur ska han klara sig nu? Jag tror att han saknar mig redan, för han säger att han alltid har roligt med mig! (Han har nog förträngt alla gånger jag brottat ner honom och tvingat honom att göra saker och fått honom att grina, hehe)

I alla fall då, på morgonen när det var dags för själva flytten så åkte jag hem till berget. Fick den extraordinära idén att jag skulle göra i ordning frukost på sängen till käre bror. Jag gör i ordning hans favoritfrukost yoghurt med coco pops. Helt fel frukost för en idrottsman!! men anyway, det är ju det han gillar;)
Sedan fick han lite godis i en äggkopp som jag målat när jag var liten, en smörgås, ett glas mjölk, och sen var jag ut och plockade en blomma som jag satte i en vas med vatten.
Jag tar brickan och går upp för trappen, när jag är utanför dörren så börjar jag sjunga

Va é de för en da,
è de en vanli da
nej, de é ingen vanli da för de é Olles flyttda. hurra. hurra. hurra!

(Olle vart lite putt för att jag sjöng "hurra", men låten gååår ju så)

Såhäääär glad vart han :D



Och det här får ni inte missa!!!

 ett strösselhjärta ;D

Sen hade ju fröken Mellström lite bråttom till jobbet, så hon ska bara ge sin gulliga lillebror en stooor kram eftersom det är sista gången de ses på ett bra tag. Hon fullkomligt kastar sig över honom, utan att ägna en minsta lilla tanke på brickan som står i knät. Eller hrm.. stod i knät. För efter kramen ligger nämligen nästan all yoghurt på täcket, och allt vatten duschades bror med. Men det var skoj, OJ vad vi skrattade. Minnesvärt i alla fall<3


True colors..

Håret har fått en ny nyans ikväll :)

Jag började skriva ett helt inlägg om saker som jag ville berätta.. men kom på att det blir inte lika skoj utan bilderna som jag har tagit. Så jag ska försöka göra en insats snart, förhoppningsvis tomorrow efter träningen :P

...........

Åh, jag vill också ha någon som saknat mig när jag kommer hem. Som blir lycklig när jag kommer innanför dörren och som ler så otroligt hjärtligt för att han älskar mig.

Hard Rock Café

Stockholm HELA långa dagen idag med syster. Shopping och drinkar på Hard Rock Café!


Golfpremiär!

I måndags spelade Ida Mellström GOLF (!) för första gången!
Alltså riktig golf (inte minigolf), check på listan.




I början såg det riktigt riktigt mörkt ut. Men efter att ha fått tips från alla medverkande; gör si, håll så, stå si, svinga så... lyckades jag faktiskt med att få iväg ett par bollar på ranchen. Sedan var det dags att gå runt banan på 9 hål.  Jag är faktiskt ganska stolt över mig själv, klarade mig runt med SAMMA BOLL! Och då att tillägga att det var en massa högt gräs och dammar med vatten. Jag slog dubbelt så många slag som killarna. Men lika bra det så fick jag träna lite mer ;)
På åttonde hålet får jag iväg en kass boll som start, men sedan blir det knäpptyst på alla tre grabbarna! Jag står och drar väl iväg en boll från kanske 60-70 meter som går rakt i "pinnen", stannar precis vid hålet så jag bara kan putta i den sen!
Naturbegåvning


Erkänner att det var lite skoj trots allt ;)



Födelsedagsfest+avskedsfest

Han har blivit så stor pojken :)
En riktig businessman kommer det att bli av honom, pussar är nämligen inte gratis längre.. Det var bara fram med pokermarkerna! Eftersom jag vann över alla i poker så var det inga problem på den punkten.
Vi lekte halva eftermiddagen/kvällen med kaplastavar (? eller hur det heter, jag är obildad.. har inte gått på dagis).






En massa fika, tårta och god mat!

Senare på kvällen vart det avskedsfest för SKKJ som drar till Ume på torsdag, jisses vad långt. All möjlig dans till all möjlig musik <3


En söndagspromenad.

I fredags var jag hemma på berget och hälsade på. Min mor hade köpt Mamma Mia skivan på svenska så jag satt och sjöng igenom nästan varenda låt (högt, att tillägga).


Resten av helgen kommer senare, jag har massa kuliga kort som jag ska lägga in. Men just nu ligger kameran på laddning, för jag ska ta med den på morgondagens äventyr. Jisses, hur ska det här gå!!? ;)




En av oss blev över
En av oss behöver
Den hon inte har
Sanningen är svår och så plågsamt uppenbar
Önskar att du hade stannat kvar

Vad blev dom av
Alla dom långa åren
Som om du sopat igen dom bekanta spåren
Nu står du här
Leende, lugn och säker
Nu ser du det du vill se
Inte mera än det
Önskar att du visste att är

En av oss som gråter
En av oss som låter
Dagar bara gå
Ensam där i sängen
Tänker hon - här borde legat två




Never give up on the good times.

Kul. har nyss suttit och gått igenom bilder på vad jag har gjort sista tiden..FYI - here it comes.


En trevlig lunch med boysen på sjöbacken. Stekhett väder så för halva gänget (mig inräknad) blev det ett dopp efter vi ätit klart. Vattnet var riktigt varmt :)
På kvällen rockade jag, Lisa och Maddi i bussen  ä n d a  upp till Jättendal på dans. Aldrig varit där förr, men mycket möjligt att jag kommer dit igen!


Brännbollsturnering i Åbyggeby, en varvning :)
Fröken Mellström var ansvarig över minigolfen och sedan vart hon värvad till "gubblaget" i den årliga derbymatchen. Gubbarna (40+) vs. Pojkarna (16-30 år).
Det var jobbigt, stekhett även denna dag och en del kämpa i matchen! Pojkarna vann på straffar, attans ;)
Fick en matchtröja i XL, svårt att se skillnad på den och en klänning^^


haha okej, det här var den värsta bilden i hela högen!
När jag var in till stan och shoppade med min bror så köpte jag en sån här freebra som man lixom klistrar fast på tuttarna. Toppen, den vart jättesnygg under tröjan! Så skulle jag gå hem till Josse på lite förfest. Började gå och det var riktigt varmt ute. Bara det att det var riktigt mycket mygg ute också:/ Satan i gatan alltså, jag går ändå rätt fort när jag går i vanliga fall. Usch, längesedan man var med om liknande. I alla fall så kanske ni listar ut vartåt det bar.. myggen satt överallt och surrade runt öronen och jag börjar nästan halvspringa. Väl framme är jag ju genomsvettig, kändes inte precis som om jag nyss hade duschat. Inge klister som sitter fast när man är genomsvettig inte, så det fick gå ändå.
Hade inte hunnit ätit direkt någonting på hela dagen så jag hade skoj på lite dricka. Mina vänner körde mig genom drive-in och tvingade i mig lite mat innan krogen.
Tiden gick så fruktansvärt fort, tyckte att vi knappt hann in genom dörrarna.
Kvällen var kul, lite jobbig, men kul.
Sov lite längre upp på Östbyvägen den natten..fick nackspärr:/



Vi åt världens godaste frukost.. nybakat bröd och nyplockade hallon i yoghurten, som en hel hotellbuffé, love it!
Sedan tog vi bilen och åkte till Göranssons stuga för att sola och bada. Lagom till att vi klätt av oss och lagt oss på bryggan så kommer molnen, och reget med för den delen.


Men några höll ut i regnet och körde fysträning!! PUH.
Brudarna med gul/vit-randig bikini.

Efter lite fika och kortspel bar det av på fotbollsträning, sen fick man finfrämmande på söndagkvällen:)
filmmys, vi såg baksmällan - och där ligger jag i lä kan jag garantera er!

Tilla försöker hålla balansen på balansbrädan, men jag vet inte hur lyckat det ser ut :P


Lisa har ju hunnit bli 18 år den stora tjejen!
Det har vi firat henne med en massa drinkar och tre-rätters-middag på Helt Enkelt :)
Mycket trevlig kväll tillsammans! Lisa har även utfört ett utav de uppdragen som hon har i uppdragsboken som hon fick när hon fyllde. Hon frågade servitören om de tog emot diskning som betalning... men han var direkt med i svängen och sa att "det går bra på fredag".. ;) Ojsan så skoj vi hade, hehe.



För övrigt så har jag ju arbetat hela tiden också. på bilden har vi min kära rumskollega när hon ska sätta en jättesuperfin blomma jag fått i fönstret. (TACK för presenterna Sandra och Marita:D)
Skojar ni om vi har action på jobbet eller, klättrar på skrivborden och jag har nästan fått en takplatta i huvudet två gånger (!), det var bara tur att jag inte satt på min plats någon av gångerna den ramlade ner.
På bilden syns även en silvrig påse med en vinflaska som jag fått av min andra kollega, för att jag hade hjälpt henne när hon hade semester. Mycket uppskattad gest!!

Kanske har jag glömt någonting skoj som jag har gjort, men det var de här händelserna som hade fångats på bild.

ÄNTLIGEN är det helg igen!


Money for nothing.

Ojoj, jag har inte ens varit hemma så att jag har hunnit ÖPPNA datorn.. hur det kan vara. Men jag är absolut inte ledsen för det :)

Har nyss varit på Ica och handlat.. och därmed 600 SPÄNN!!! fattigare. Man kanske ska börja äta havregrynsgröt morgon/middag/kväll istället, det är ett förslag.

Tänkte att jag ska göra en seriös update, kanske inatt, annars senare i helgen.
Nu blir det film och mys!

18 vs. 80

Igår var det kalas för hela slanten, hur ofta händer det att två kalas krockar på en måndagkväll - när ingen av dem fyller på måndagen egentligen?!

Adrian och Stina fyllde i alla fall . grattis!

Först var det middag hemma på berget för morfar, grillat och jättegod glass till efterrätt!

Sedan bar det iväg upp till Lisa på middag, där var det kyckling och ris och hemmagjord glass till efterrätt!
Gissa om man var mätt efteråt :P
Lisa fick en trälisa i present av Julia och Annie, såå likt ;)



blinddubbeldate ;P

Idag när jag kom hem från jobbet la jag mig och sov på gräsmattan, sweet.
Sen skulle jag bara ta det lugnt, film och mys.. Men då får jag sms från Ell.

"Jag har planer för ikväll" skriver hon, och lyckas med sina sista riksdaler på tele att övertala mig att "dubbeldejta". Så det blir käk, film och mys där istället :) Lite för trött, och sen var det inga höjdarfilmer heller. Men det får bli revansch en annan gång!

Upp tidigt imorgonbitti och träna.. jisses!
Sen blir det stan, shopping, käk och bio :D

RSS 2.0