Westerndag

Hade bestämt mig för att bara vara hemma den här helgen. Men när jag vaknar på morgonen så är m o p på väg upp till Westerndagen. Så jag ändrar mig snabbt, tar en dusch och åker med. Träffar Lisa och Emma, vi går och skjuter lite "dataskytte". Jag tar ledningen över damklassen :) Sen så går vi och köper hamburgare av Tomas, Stefan, Åsa och Sara m.fl. Så kommer det ett sms av Josse "jag leder", attans.. då var vi ju tvungen att gå till skyttet igen^^  Köpte lite munkar på vägen. Förbättrade mitt resultat, men Josse vann i alla fall :)
Sen stannade vi i Långbo hela kvällen. Jag och Lisa fastnade framför x antal avsnitt av OTH innan middagen.  Vi åt tre-rätters, och jag var mätt efter förrätten. Sen kollade vi i alla fall på någon riktigt dålig film ,eller ja, de andra kollade och jag skickade sms/sov genom hela filmen. Efter det så spelade vi lite kort :D



Så bär det av för vännen min !

Mitt i allt kalasande så har vi hunnit med lite krogen också. Min bästaste vän flyttar till Mora idag för att börja plugga, så på ett vis var det en liten "lycka-till-fest". Men det är ju inte så långt bort som tur är!
 Lycka till gullet ;)
Ps. jättekul att ha lite nytt folk med på krogen också:)


Kalasande

Det har varit mycket kalas nu på sista tiden :)
Svante 4år
Lisa 18 år
Hanna 4år
Tine 18 år

Grattis allihopa :D


Jobb, jobb, jobb

Jag har fått förlängt på mitt jobb, till den 31 januari 2009! Det känns jättebra:)
Haft lite smått panik här på slutet när jag inte har vetat vad som skulle hända, tycker det är lite jobbigt när jag inte har koll på läget. Hade juförsej varit skönt med lite ledighet också, men jobba=pengar och det är ju svårt att säga nej till ^^
Sen har jag blivit tillfrågad om jag vill göra en till sak på jobbet, vill jättegärna göra det. Det är en sån här sak som man växer enormt mycket som människa och väldigt bra för framtiden.. Haken är den att jag vet inte om jag behärskar det och vet inte om jag skulle klara av det bra.. Sa att jag skulle fundera på det !Inga fler lata dagar?

***********************


En underbar sommarkväll vid en havsfjärd...






Dags att sova nu ;P

haha, kanske borde gå och lägga mig nu.. vilken tabbe^^ Tur att jag inte satsar på att bli husfru i alla fall.
Som ni läste i tidigare inlägg så var jag duktig och lagade middag idag, tänkte att jag skulle köra två flugor i en smäll och diska och plocka undan med.. När jag proppat diskmaskinen full och lagt i en disktablett, vridit på vattenkrannen och tryckt på on så sätter jag mig i köket vid datorn och lyssnar på lite musik.
Tänker att Gudars vad jag är bra, det var nämligen jag som valde diskmaskin när vi köpte en ny för inte så längesen, den är så otroligt tyst så om man inte visste att den var på så skulle man tamejtusen knappt märka det!
Ja, det var väl en sisådär dryg timme sedan..
Så kommer mamma in i köket för hon ska gå och lägga sig, "nejmen, vem är det som har gjort något med diskmaskinen"?
-Det är jag som diskar, säger jag och är skitnöjd!
- men hur vore det om du satte på vattnet då?, säger hon och kommer och förstör min braiga kväll..

Då var vattenkranen redan åt rätt håll, men jag håller aldrig reda på det där utan drar den bara helt enkelt åt det hållet som den inte är!

Så anledningen till att den underbara diskmaskingen fick så tyst och fint var att den inte ens var igång;)

Grattis Ida, man kan ju inte tro att du är blondin och har fått stipendium i teknik inte ^^

två veckor kvar..

Hade lite lugnt idag med på jobbet så då passade jag på att köra lite utbildning i office-programmen som jag anmälde mig till. Det lilla kruxet är bara att instruktionerna är på svenska och programmen är på engelska. Men hittills så har jag löst det ganska bra och fått diplom både i excel och i word, steg 1.

Fick också ett mail på förmiddagen att dom ville jag skulle komma på en jobbintervju ner till Örebro, varför inte? Kan ju vara en kul grej och en bra erfarenhet:)

Annars så har jag nyss varit och gymmat med min väninna Josefine, vet inte om jag blir så mycket starkare, men man kan ju alltid låtsas^^ 
Ohh, förresten! Inte att glömma att jag lagade middag idag. Det vart köttgryta och ris, med minimajs och vattenkastanjer i.. lite smaklöst, men det var ju bättre det så kunde man krydda på lite själv.

Någon som vet vart man kan köpa våtrumstapeter kanske?

Skogen vs. Stan

Igår följde jag med pappa och farfar på jaktstig. Den här gången var det tydligen bara björnar vi skulle skjuta på.
Jag tog ledningen på första stationen och höll den tills vi hade skjutit ungefär hälften av skotten. Sen orkar jag inge mer.. Det var precis lika sist vi var iväg och sköt också.
Men det var inte så himla lätt, hade aldrig skjutit på springande tavlor heller.
OBS! att det där var på en springande björn!



Från skogen till cityfesten sen då, i regnvädret.. var inte så taggad som jag trodde, alla försvann så jag åkte hem.
Sen blir det nog inge dans ikväll heller, ingen som var taggad/kunde följa med.. Så förra gången kanske var sista gången för mig den här sommaren.. :(

Sommarsemester 2008

Klockan halv tio begav vi oss iväg från vår hemmaarena, 25  mil ifrån vår destination. Josse tog ett stadigt tag i ratten och gasade oss på vår färd . Första stoppet tog vi efter ca 15 minuter/en kvart.. Det är precis som när man var liten vet ni, då när man knappt hann komma förbi grannhuset innan man började "Är vi inte framme snaaart?" Och mamma och pappa blev tokiga såklart.
Vi busade lite och hälsade på den här tösen på jobbet,  snacka om att hon blev PAFF!

I bilen så röjde vi på med en massa partymusik och sjöng för full hals ända till stopp No.2, eller ja vi röjde ju på hela vägen.. men såhär såg det ut på stopp No.2 i alla fall

 Vi var tvungen att rasta de yngre deltagarna lite ;)
Okej, jag ska vara 100% ärlig, vi röjde inte exakt hela vägen fram, vissa var tvungen att ta en liten powernap  Det var nog behövligt.
Shopping i kupolen!

När vi kom fram till dit vi skulle bo så handlade vi lite innan vi åkte till lägenheten, som visade sig vara väldigt trevlig! Vi packade upp våra grejer, duschade och laddade med en massa energi i form av tacopaj.  Sen var det bara till att ta en kölapp till duschen, ni kan väl tänka er.. Sex tjejer tillsammans i en lägenhet ;P Det funkade faktiskt helt okej, det som vart lite värre var att det BARA fanns två speglar. Lite catfight där.

 (bilden är från nästa kväll)
På vägen in till Malugn (vi bodde 4,5mil utanför) så kom jag på en superbra raggningsreplik som nästan måste provas någon gång! Tyvärr så kommer jag inte ihåg hur den var, men poängen var i alla fall att man skulle bjuda den snygga killen på läkerol för det "makes people talk" ;)


Första intrycket av Malung och dansbandsveckan var bara positivt. Jag dansade hela kvällen och bjöd inte upp själv en enda gång. Såklart så var inte alla man dansade med roliga, och det blev väl en och annan gubbe. Men otroligt skoj! när vi hade dansat färdigt kl 1.30 på natten/morgonen så drog vi vidare på efterfest i en husvagn.
kom hem till lägenheten på morgonkvisten där.

På torsdagen sov vi till ca kl. 13 allihopa, sen stack jag, Lisa och Josse ut på en joggingrunda med mission att leta upp ett bra badställe.
Och sannerligen det gjorde vi, fick vägbeskrivning av två dalmasar. En tempererad utomhuspool, hur perfekt som helst. Vi sprang direkt hem och hämtade resten av gänget + två killar som vi raggat upp ^^ (inte dalmasarna) Vattnet var jättevarmt och vi badade väldigt länge :)  Sen traskade vi tillbaka till lgh, tänkte "äh, vi tar inte med något ombyte, man kan ju gå i blöta badkläder.." men det kunde man inte, var ganska kallt ovan vattenytan. så på hemvägen blev det sommarkläder á la utan ngt under.

Därav den vackra posen ;)

Vi gjorde oss i ordning ännu en kväll och nu hade vi fått påökt i stugan med ytterligare två personer som ville skaka sina lurviga på dansgolvet.
 Kvällens outfit;  Fast jag hade en röd öppen skjorta över också, det gäller ju att synas lite:P
Tonight var kvällen då bandet med trummisen som jag träffade på Ålandsbåtan skulle spela. Det här var ju dock över ett år sedan. Har väl haft lite kontakt men jag tänkte att "no way  att han känner igen mig". Dansade på hela kvällen och var väl en del nere på den dansbanan där dom spelade. (Jag och Josse dansade gammeldans under den här kvällen också, vi var grymt bra!) I vilket fall så log han ju sådär charmigt som han gjorde på båten med, men vad vet jag.. det kanske han gör till alla brudar. Dom slutade spela lite tidigare än vad de gjorde på de andra dansbanorna (det fanns 4 dansbanor med två band på varje, alltså 8 nya band varje kväll) så vi skyndade oss upp för att fortsätta dansa på en annan. Sen var det efterfest i husvagnen igen.
När vi kommer ut från husvagnen vid halv 4 på morgonen för att åka hem till lgh, tror ni inte att jag har fått mess då ? Jo, klart att jag har det.. " Så ni har hittat till Malugn också? Varför kom du inte fram efter vi hade slutat spela?" Okej, då hade jag gjort bort mig rejält. Det är väl det jag ångrar med den här resan.. Förlåt :(

Fredag var vi tvugna att gå upp lite tidigare, vår danspartner Julia skulle uppträda på scenen. Vi satt där och hejjade mest av alla i spöregnet. Det var superbra!

Efteråt så var det bara chill i husvagnen, eller som man säger i Sandviken, vi "lökade".  Man får faktiskt plats 8st hur bra som helst i en husvagnssäng!

När vi kom tillbaka var det dags för tre av oss att åka hem, vi andra tre funderade också på att åka hem, men beslöt oss i sista stund för att stanna kvar. Tur var väl det för vi hade JÄTTEROLIGT!
 Har tyvärr inga bilder från den kvällen men outfiten var klänningen som jag hade på studentkryssningen (se tidigare inlägg)
En av karlarna fick ju ett rejält ragg, men det dög tydligen inte;P

På lördagen sen var det bara att kliva upp när klockan ringde (eller okej då, snoozade väl en sväng först) Vi skulle packa ihop alla våra saker och plocka fram städtagen Vi var trötta och skulle åka hem, men var en aning sugen på att stanna en natt till.. vi hade ju fått erbjudande om att sova i husvagn med karlarna. Klockan tolv var det utcheckning och klockan var väl ca tio i tolv när vi hade bestämt oss för att åka hem. Lisa skulle ringa och berätta det för dom, hon slog numret och signalerna gick fram.. då kastar hon ur sig " MEN OM DOM TJATAR, DÅ STANNAR VI"! Jag var på men Julia var lite svårare att övertala, men vi körde med taktiken "om du åker hem så åker vi också hem" så då var hon ju nästan tvungen att stanna. Lisa snacka nämligen på tills hon hade dragit ur dom att det var ok att vi stannade.

Så vi släpade våra väskor bort till närmaste coopbutik för att köpa trosor, det var ju nämligen så att vi inte planerat för att stanna så här länge så det var ganska öde på den fronten. Men deras sortiment dög inte riktigt:P
 Här väntar vi på hämtning. Hade man varit hemma så hade ingen troligtvis åkt 9mil tur och retur för att hämta oss;) Men här gjorde dom det när vi bad så snällt!

När vi kom till Malugn så jagade vi runt överallt för att hitta några trosor, vilket vi faktiskt lyckades med tillslut.  handlade lite till korven som vi hade haft över och Lisa hade packat ner för att vi skulle kunna äta i husvagnen. Vi hade hur mycket korv som helst kvar.
Väl tillbaka i husvagnen och ska påbörja matlagningen, vem har korven då?
Inte Julia, inte Ida.. utan den skulle ju Lisa ta. Och ¨det hade hon gjort också. Och till på köpet så hade hon lagt den i påsen, som hon hade lämnat i bilen som åkte hem till Ockelbo igen.. Så nu satt vi plötsligt där med ett korvpaket på fem hungriga personer. Aja, inte så mycket att göra..
Henke, the man ;P , tog tag i det hela och började grilla!
 Det var tur att det fanns en pizzeria i närheten som vi kunde köpa lite till mat på;P Henke och Nisse hade köpt en cykel som de tänkte ta sig runt på i  malugn, men den enda gången jag såg dom använda den var när de skulle ner till duscharna som låg 100 meter bort, annars var det bilen som gällde. Så cykeln fick följa med hem sen.

Det var dags för den sista danskvällen för det här året i Malugn.
Naturligtvis så var vi tvugna att knäppa några pose-bilder i den vackra sommarkvällen. Enjoy!



 Min favoritbild!



Ännu en toppenkväll. Superfina fyrverkerier hade dom :)
Sorry för danserna där på slutet av kvällen, hade lite svårt att stå på benen. Men det var värt varenda dans!

Fick väl mig en och annan armbåge i huvudet där på natten;P Men det är ingen fara, har man inte så mkt i huvudet så är det inte så mkt som kan bli skadat heller.. Det positiva övervägde ju i alla fall, fick ju agera "kramkudde" med och behövde absolut inte frysa på en fläck ;)
Konstigt bara att Nisse, Julia och Lisa blev sjuk efter de sov i samma säng^^
Sen att jag och Henke också blev det, det var som han kallade det "förstagångenviträffades-sjuka", det går över ;)

Hemvägen gick nästintill smärtfritt, med ett stopp i Arbrå och en jättefin lgh.
Sen tog brudarna och jag tåget tillbaka till home sweet home.

Alltså, nu är det väl kanske dags att försöka avsluta det här inlägget.. Skulle kunna skriva hur långt som helst, men ni skulle ändå inte förstå riktigt hur vi hade det. Det är en sån här gång när "du skulle vart där!", men som vi sa.
Det som händer i Malugn, stannar i Malugn!
Hoppas på fler sånna här tillfällen med er, övertygad om att jag kommer få dom.

Vill bara avsluta med att säga TACK till er alla, älskar er <3


Träningsläger

Vi har haft träningsläger med fotbollen:)

Kan ju inte påstå att det vart mycket sömn, men fy sjutton vad roligt jag hade på natten! Mycket bus och lite rädd var man nog stundtals också..hehe

Tävlingar och lekar, mat och fika, åsså lite träning också..

 Ser ni dom här luringarna som smög i gottepåsen när ljuset var släckt, men vi fick fast dom  på bild ;)

RSS 2.0