lite trött.

Det har varit mycket nu. Ställde klockan på halv fem i torsdags. Åkte från Obo vid tio över sex. Kom  fram till sthlm strax efter nio, 35 minuter försenad. Tog taxi ut till Värmdö. Checkade in.

Sen var det utbildning hela dagen, det var riktigt bra, men när klockan började närma sig halv sex så var man lite trött. Gick och tog en cider i baren innan maten. Som för övrigt har varit flera rätter varje måltid. Och flera drycker med för den delen:P Känns som om man inte gort annat än att äta när man har varit borta. Under dagarna så finns det karameller, en massa frukt och  bubbelvatten. Sen är det frukostbuffé, förmiddagsfika, eftermiddagsfika, lunch med först salladsbuffé, bröd och soppa och sedan en varmrätt, till kvällen så är det förrätt, varmrätt och efterrätt med vitt vin, rött vin, sherry och kaffe med avec. d.v.s. whiskey, baileys och några sorter till. Och i fredags var det mingel innan också, så då var det någon champagne-liknande dryck. Skrattat och haft jätteroligt, sjungit och dansat och gjort uppträdanden. Träffat en massa nytt folk. Förhoppningsvis lärt mig en massa viktiga saker. Stället var jättefint, tyvärr så har jag inga bilder, men det var andra som knäppte.. så vi får väl se om det går att få tag på några.

Kom hem på lördag eftermiddag och på kvällen bar det iväg på fest igen, tredje kvällen i rad. Träffade lite nytt trevligt folk där också. Dansade till inte så bra musik på krogen, men helt ok kväll ändå. Somnade på tre sek när jag kom hem.

Efter att ha blivit väckt idag så har jag satt upp hyllor på väggen, varit på julmarknad, suttit i sek på a-lags damernas match (uscha) och kollat på fotboll. Nu ska jag sova om jag ska orka upp imorgon.

Btw så kan jag ju säga att jag inte har en enda julklapp klar än, och inte är det mycket på G heller tyvärr.

Update

Hej såhär på söndagskvällen.

Internet funkar inte i min lgh för tillfället så jag passar på att skriva ett litet inlägg nu när jag är här på berget och hälsar på :) Jag har skjutsat hem bror och syster, vi har varit och shoppat lite idag. Gjorde av med mååånga fler hundralappar än vad jag hade räknat med, ojoj.

Igår hade jag en trevlig dag, frös arslet av mig på en julmarknad, men det var mysigt ändå^^ Vi värmde ju äset lite innan vi åkte hem,hehe.  Sen var det basket både på morgonen och på eftermiddagen.. och sen myskväll...

oj nu kom min mamma, måste dra hem igen :)

TJings

what a night.

Herregud, jag tror aldrig att jag jag har svettats så mycket som jag gjorde i förrgårnatt (ta det här på rätt sätt nu).
Jag måste ha haft minst 45 graders feber, minst alltså. Vaknade mitt i natten (tror jag, hade nämligen glömt min mobil jue)
och fullkomligt badade, det rann av hela kroppen, över hela mig! I nacken, bröstet, magen, benen, you name it.
Så kunde jag ju inte dra ner täcket det minsta heller, för då frös jag ju nästan ihjäl istället. Som tur var så var jag så otroligt trött så jag somnade om ganska snabbt igen.
Men så när jag vaknade var det bra igen, allt tog lixom slut under natten, hade en satans huvudvärk, lite ont i halsen och en aning förkyldhet kvar bara.
Det försvann dock succesivt under dagen, så framåt träningstid ikväll så var jag fit for fight igen:)

Jag blir aldrig sjuk, det här är annat.

Vaknade mitt i natten och hade ganska ont i halsen, var och simmade på morgonen innan jag gick till jobbet. Har frysit hela veckan på jobbet och igår så var det jätteblött ute och jag hade fel skor på mig.. Vilket resulterade i att jag var tvungen att ta av mig både skor och strumpor på jobbet. Kan ha varit därför som jag känner mig helt febrig nu, ont bak i svanken och i hela kroppen:S Håller på och lagar lite mat nu i alla fall. Panerad rödspättafile, potatis och chili-limesås, med färskt bröd och apelsinjuice. Ska göra ingenting ikväll och imorgon så är det fotboll :D

Ps. Så har jag glömt min tele på jobbet.. ni behöver inte sno den, den är inte ett dugg värdefull längre. Men ni kan ju skicka ett litet sms så blir jag glad när jag kommer till jobbet imorgonbitti!

Helgen lite snabbt

I fredags slutade jag lite tidigare från jobbet för att jag skulle hinna hem, duscha och byta om. Sen tog jag tåget upp till Holmsveden. Nisse ringde precis när jag höll på att låsa dörren till lgh, så nu vet jag att det tar ca 7minuter att gå till tåget hemifrån mig. Om man springer går det troligtvis lite fortare. 
I alla fall så hade jag kollat med Stefan om jag fick komma dit en sväng först eftersom mitt tåg skulle komma in en timme innan festen började, men det gick inte för dom skulle hjälpa till innan. Så kollade jag med Lisa och Maddi, men de var ute och jobbade och ingen skulle ha tid och hämta mig. Så när jag kom fram börjar jag traska efter vägbeskriviningen som jag hade fått. Hade inte hunnit många meter mot lokalen när Nisse ringer igen "Vart är du" frågar han, jag går här i Holmsveden säger jag. "Okej, men jag är snart där. Är det du som går där framme" säger han. Och det var det. Så då vart jag upplockad där istället..
Kvällen var bra, maten var supergod! Hägglunds!
Sen dansade vi och kollade på uppträdanden och härjade. Lite senare på kvällen kom det en jättesnygg karl in och jag och Maddi var ju bara tvungen att säga det åt honom också ;) Jag tror att han blev lite glad av att höra det.
Tog tåget hem på lördag morgon igen.


Var och kollade på fotboll på lördagen, kom väl till hallen vid halv två och sen var jag kvar där till runt 18 då jag satt i sek på basketmatch också. Ockelbo vann både fotbollen och basketen :)
For direkt vidare till Gävle och den andra "hejdå-festen" för min kusin Elin som åker till USA imorgon! Det var middag och fika och träff med hela släkten som gällde.
Var tvungen att smita iväg och kolla på dansbandskampen en liten sväng. Lisa och Henke var med på tv sen våran semester i somras. Jag tror att jag och Maddi var med också, mamma och Annie sa i alla fall att dom såg mig på tv och vi är med på hemsidan. Ringde och röstade på Andreas som jag hade lovat :)
Kvällen var kul, sista gången på ett tag som vi kommer att vara allihopa nu. Blir en konstig jul i år tror jag:S

Söndag har varit väldigt lugn, inte gjort så mycket. F&F var här och hälsade på för första gången.
Framåt här så har vi en tuff vecka på jobbet, annars inga större planer den här veckan.


hemmagjord daimglass med jordgubbar.


Till min syster som tror att det inte blir efterrätt hemma hos mig ;)

___________________


Some people show off their beauty because they want the world to see it
and some people hide their beauty because they want the world to se something else

elinmwiklund.blogg.se

I helgen var det hejdå-fest hos min kusin. Nu är det inte ens en hel vecka kvar tills hon lämnar oss och lämnar Sverige för minst ett år i USA. Som au-pair åt 4 st 3-åringar.


Hur ska det här gå ;)

Toarust, klart!


Tänkte att ni skulle få se när det blev klart också! Mamma hjälpte till lite på slutet. Men det blev jättefint, ser precis ut som piggelinglass, eller som pistasch-.. vilket man helst föredrar.
Dessvärre så luktar det inte lika gott, all målarfärgslukt ^^

Tredje gången gillt.

I torsdags I torsdags mina damer och herrar.. Jag tror att bilden talar för sig själv!


Natt 3 i lgh

Oj oj.. Kom väl hit för ca 40 minuter sen. Har variit hem och packat ihop lite mer kläder så att jag klarar mig. Har ännu inte varit och kollat vart tvättmaskinen finns någonstans (har faktiskt inte hunnit). Så jag slängde av mig precis alla kläder hemma i tvätten och satte på mig en mjukisoverall som jag hade kvar;)

Naturligtvis så kokade gröten över i morse också :/
Men jag ser det på den positiva sidan, jag får träna på att diska lite mer och sen så fick jag ju faktiskt sylt till gröten!  Btw så orkade jag inte simma i morse.

Nu ska jag sova. Natti.

Natt 2 i lgh.

Hallå!

Jag ska börja bättra mig och knäppa lite kort och lägga in också här framöver. Idag har det varit jobb, träning, sen kom Jess och hälsade på och sedan kom Moa hit och käkade bakad potatis med lax och skagenröra. Nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagen. Får se om det blir nå simma imorgonbitti. Jag har i alla fall fått upp syltburken ;) haha.

Natti !

When I wake up.

God morgon!

av en slump så satte jag på datorn igårkväll innan jag gick och la mig och det funkade ju alldeles utmärkt.
Ska ta reda på lite senare hur det faktiskt fungerar;P

Sitter här nu och har nyss ätit frukost. Jag skulle göra havegrynsgröt i den fina micron som jag har här. Jag gjorde i ordning som jag brukar och ställde in på först en minut, rörde lite, sen en minut till och sen så var det gröt i HEEELA micron :/  Men jag kommer ihåg att det har hänt med den här makapären förr^^ Det gjorde aldrig det hemma på berget:P Jaja, det var ju bara att torka upp, för lite gröt fanns det ju kvar i skålen som jag kunde äta upp. Tog fram syltburken och mjölken ur kylskåpet.. Sen fick jag ju inte upp den satans syltburken!
På berget finns det en sån här syltburksöppnare så att man inte behöver vara ett dugg stark för att öppna, men nu vart det värre. Jag ska gå till gymmet ikväll efter jobbet så då kanske jag kan få sylt till frukost imorgon i alla fall :)

Maten igår var btw jättegod! Idag blir det bakad potatis och röra hemma hos mig.
Sov som en sessa i natt i min lgh!

Ha en bra dag.

Grannar.

Hallå gott folk.

Nu kan man väl säga att jag officiellt har flyttat hemifrån. Har inte spenderat mycket tid i min lgh kan jag säga, men jag kommer nog att få göra det tids nog också. För tillfället så är jag hemma hos Moa. Jag fick ett mess av henne när jag gick från jobbet idag att hon skulle bjuda mig på mat. Oh, vad glad jag blev ! Så imorgon blir det jag som får bjuda henne på mat, nu när vi är grannar:D

För övrigt så har det väl gått rätt bra, är halvt om halvt kaos i lgh och jag har inte gjort i ordning så mycket. Kastade ner några klädombyten så att jag kunde sova kvar i natt i alla fall.
Igår kom det 15pers och hälsade på mig^^ Sen drog vi på dans, superkul ;D

Jaja, nu ska jag gå och hjälpa Moa lite med maten:)

Tack Linnéa för en jättebra födelsedagsfest i helgen!! Och tack alla för dansen igår;)


flytthelg.

Idag blir det flytt flytt flytt och kalas...

Ni kan inte förstå vilken tur jag har haft på slutet. Jag och mamma var på bio, Patrik 1,5, då brukar dom ha dragning på biljetterna och jag vann en ny biobiljett. Sen hade jag svarat på en tävling på fotbollens hemsida, jag vann EN TILL biobiljett. Sen i torsdags hade jag fått mail om att jag vunnit 2 entrébiljetter till dansbandskampen (ni vet det där tv-programmet på lördagar). Hade helt glömt bort att jag hade varit med i den tävlingen. Så vad gör man nu då? Jag ville så jättegärna åka på det där. Typiskt att det ska krocka, och jag fick inte byta mina bljetter till ett annat datum heller:(
Jaja, kanske en annan gång ! På söndag blir det Gävle i alla fall. Och ikväll blir det utklädnad;)

RSS 2.0