Sweet Siz Seventeen


Grattis på födelsedagen Siz!

Lycka kommer inte från vad du har, utan vad du är <3

Sthlm by morning

Gillar den sången skarpt! Gärna med Zlips :)

Anyway, ställde klockan på 4.40 i morse. Satt på bussen från Obo 6.10, bytte till tåg i stan 7.06, framme i el stockholmo 9.45, på plats 9.05. Lite sen, men vi fick ju fika i alla fall.
Har varit på utbildning med jobbet idag, var mycket lyssna och jag tror att jag lär mig mer genom att göra det själv också. Men fick ju uppgifter som vi kan göra sen. Vi tog en prommis genom big city  på vägen tillbaka till centralen. Köpte en macka på pressbyrån, TRETTIO spänn, ursäkta mig men jag tycker att det är rena rånet för en liten ostmacka! Kalla mig snål om ni vill.. Tåget hem var också lite försenat (man får visst räkna med det om man ska åka tåg), bytte tåg i stan igen och tog sen cykeln hem till home sweet home (soon to be X home, hopefully). Trött och sliten nu.

Synd att vi inte fick mer av det här vackra idag !

Sista seriematchen

Nu till den fruktade "derbymatchen" mot strömmingarna: vi kom hem strax efter elva från Västerås kvällen före, alla gick och lade sig på en gång för att få bästa möjliga sömn (kan vi ju säga iaf). Jag gjorde en toppenbra uppladdningsskiva! Ställde klockan på 8, halv 9 var det samling i LBC för gemensam frukost och uppladdning med alla ÅFKbrudarna. Havregynsgröt med jbta:s hemmagjorda äppelmos. Perfect! På med matchkläder och igång med uppvärmningen... utan den toppenbraiga uppvärmningsskivan som jag hade gjort, för den fungerade nämligen inte. Ännu en bra insats av den tekniska blondinen med stipendium i teknik;P Men jag måste ju faktiskt påpeka att jag gjorde klar den halv 2 på natten.
Vi hade annan musik som tydligen funkade bra ändå.
1-1 i halvlek, sen vann vi med 3-1. Hade många målchanser också!
Härligt brudar :D


Tack för den här säsongen, vi ses på söndag :)


Älskade fotbollslag!

I lördags styrde vi bussen mot Västerås, eller Nisse styrde den och vi åkte med! Alla var riktigt taggade, och här får ni ett smakprov på det^^

Första stopp var på "Böffhouse", där var det riktigt god mat tycker jag, ett ställe att varmt rekommendera! Okej, ni som känner mig.. ni ska få höra anledningen. de hade en GLASSBAR, där gällde regeln "ta så mkt man vill". Sounds like heaven to me ;)



Sen tog vi en prommis till Swedbank Arena för att se Sveriges damlag spela en rafflande vm-kval,atch mot Rumänien. För att supporta ordentligt så plockade vi fram färgen och gjorde en insats som picasso skulle varit stolt över.

Laget entrar arenan...


La Swedish Nationalsång!



Sverige vann med 2-0, vi hade värsta hejjarklacken bredvid oss^^

Jag undrar jag om inte hemvägen nästan var det bästa på resan, jag och skkj sprang in på en mack och köpte en film som vi skulle kolla på. Tyvärr så var vi inte så tekniska så att vi fick igång filmen, men jag tror nästan att det var lika bra. Alla sjöng glatt hela vägen hem :)



Och sist men inte minst så vill jag bara lägga till att jag älskar det här fotbollslaget, har haft så himla kul med er och trivs väldigt bra :D



Be there !



Tagga brudar!!
Imorrn drar vi till Västerås för att ladda igång ordentligt. Vi ska kolla på VM-kval. På söndag käkar vi gröt tillsammans innan matchen mot Norrham. Nu jädrar blir det MATCH ;D

Toarust 4

Det går framåt, här har målningen börjat.. färgen ser ut som en piggelin ;)


Det måste vara glöggen ;P




Kan ni gissa om jag ser fram emot det här eller ? ;D Men först i helgen så är det fotboll med alla brudarna som gäller. Vi ska åka ner till Västerås på damernas vm-kval mot rumänen på lördag. Och helgen emellan så är det krogen som gäller med mina vänner. Och det händer mycket annat också ska ni veta. hinner inte riktigt med allt som jag borde göra, min att-göra-lista är ganska lång. men man måste ju helt enkelt prioritera här i livet. Aja, nu är det bäst att sova, för innan det blir helg så är det ju en "jobbdag" kvar. nämligen fredagen! Måste försöka komma ihåg att ta med mig kameran lite mera, har blivit rätt dålig på det nu på slutet. Skärpning fröken!

Latest news

Just wanted to let you know that I have "fått fast anställning" today!

Destiny is not a matter of chance. it's a matter of choice.

       


Toarust 3

Sakta men säkert framåt kan man väl säga^^ Nu sitter all väv på plats i alla fall :)


One tree hill

Yes, jag har blivit en sucker för one tree hill. Absolut bästa att kolla på just nu! Har kollat ikapp alla avsnitt som kommit ut utom det senaste.. men det har jag nog tid med i helgen :)



För övrigt så är det mycket mycket att göra på jobbet just nu. Skulle gärna åka iväg på dans imorgon men vi får se om det är några andra som ska åka. Lördag får vi väl se vad den innehåller ;)

Jag ska förresten uppdatera er på min roarust också, ska ladda in bilder så fort jag hinner.


Ny layout

Jag bad min syster att fixa min blogg. Eller rättare sagt så bad jag henne för ganska längesen.. Men det har helt enkelt inte kommit så högt uppe på hennes prioriteringslista. Tillslut igår så offrade hon lite tid. "Vad ska du ha då" sa hon. "Äh, gör någonting som passar mig" tyckte jag.
haha, och då vart det;

  • Grönt
  • Blommigt
  • Gulligt

Jaa, det kanske är det som är jag^^


typiskt dig..

Hallå.. har kommit lite längre med toaletten nu. håller på och sätta upp väv, eller pappa sätter upp och jag hjälper honom när han behöver något. "ge mig saxen" "ge mig penseln" "kan du hålla här" "hämta spackeln" "gör rent den här". Och allt det här gör jag för anledningen "du kan inte göra det här" "du har aldrig gjort det här förr" "det här är svårt". Med det så menar han "Jag litar inte på dig och att du klarar av det här, jag gör det bäst själv"

Aja, ikväll så har jag och Lisa varit på bio. Jag tyckte att hon skulle ställa sig på scenen och shaka lite ass på slutet, men hon sa att vi skulle göra det imorgon istället^^ Då är det fest som gäller. Synd bara att jag ska upp och  spela ,match tidigt på söndagen så jag kan inte vara där så länge:/

Jobbet går bra, jag har haft utvecklingssamtal idag. Lite jobbigt bara att jag inte vet vad jag vill utvecklas till.. Så fort jag kommer på det så finns alla möjligheter :)

Nu ska jag ta och kolla på nått avsnitt av min favoritserie One Tree Hill innan jag sover.
Imorgon har jag m y c k e t på planeringen..

Hur vet du att du är kär ?

-Du vet att du är kär när du inte vill sova för att verkligheten är bättre än dina drömmar-


Toarust 2

Så har både toaletten och handfatet mekats bort. Väggarna är slipade, spacklade, slipade och spacklade igen (inte så kul) längtar till målandet jag^^

Toarust 1

Jag ska göra i ordning toaletten nere, har rivit tapeter här. You will be updated ;O)


RSS 2.0