I hope you have the time of your life

Jag ser fram emot frukost imorgonbitti.. har varit hemma på berget och plockat hallon från buskarna. Så det kommer bli lyxfrulle tomorrow!
I morse blev det frukost på jobbet. Tröttigt i morse var det.. hade väl varit ute och härjat igår som vanligt. Säsongsavslutning på ön. Dans och sång och uppträdanden och träffa vänner :)
Den här veckan är det endast jag och Marina på hela kontoret, hon var också på ön. Så när vi kom till jobbet och kom fram till att ingen av oss ätit frukost så tog vi en långfrulle innan vi började, super. Ni behöver inte vara oroliga för att vi inte arbetar, vi tog varken fika på förmiddagen eller eftermiddagen, hehe.
Min pappa skulle bli så ledsen om jag inte skrev en rad om att jag var och lyssnade på hans konsert ikväll. För det var jag! Jag, Svante, Alva och dockan Norah intog första parkett. Alva hade varit på camp Annie i två nätter, måste ha varit ett hårt läger för stackarn hade inga kläder.. hon fick sitta på konsert i kapellet i bikini ;)
Artisterna sjöng en massa fina bitar. Jag skulle väl egentligen vara där uppe och kraxa lite med alla galande sångfåglar jag också, men det vart inte så.. Sjöng hela tiden på vägen dit och på  vägen hem i bilen istället.

Försökte ringa till Moiz igår också, men attans att det inte skulle gå på hennes födelsedag.. Where are you hun?

Nä, men om man ska ta och blunda en liten sväng innan det är dax att åka och jobba igen då ;P



och rubriken... ja, den syftar på mycket.


Walk a mile in my shoes

Jag har köpt nya skor, för X antal veckor sedan. Idag använde jag dem för första gången yeeiha. Träffade Tilla på Ica så vi bestämde att vi skulle ta en prommis tillsammans med Cleo. Vi gick runt Östby, alldeles lagomt gåingväder var det:)
och nu när jag kom hem (helt satans slut) så gjorde jag i ordning lite melon och hallon och slängde mig i soffan. Nu blir det bara myys!




hehe okej, jag erkänner.. jag åt lite choklad innan maten också ;)





Tack alla för en toppenhelg, härligt att alla hade skoj ;D

Låter som favorit i repris, men i sthlm den här gången!


Lätt värt en hundring.

En skön helg med sthlmsstekare i bushen. Kul att grabbarna vågade sig ut på landet. Vi har kört tävlingar, lekar, sång, dans, en massa bad -natt-morgon-naken, fotboll, brännboll, middag, chill, mys, sug&blås, charader. Superhärligt gäng!
Har väl en sisådär 600 bilder, alla ej bloggvänliga ^^.
 Förväl för den här gången!

Malung 2009

"Degar med min lösa tånagel i soffan och tänker på alla saftiga män som jag har gnussat mig med i 6 timmar igår.."

Snodde den där första raden från LG, tyckte att den var så bra. Men jag ska sätta lite egen prägel på den..
Here we go:

Degar med mina skavsår i soffan och tänker på alla heeta män som jag gnussat mig med i 16h de senaste dagarna..

Skoj hade vi, eller jag måste tala för mig själv.. skoj hade jag!
Sov i bakluckan på en bil, gick helt perfekt och smärtfritt. Lite svettigt bara ;) Men man gick och lade sig när solen gick upp och sedan när man höll på att dö av värmen så öppnade man luckan och sov vidare. Härliga grannar och mysiga efterfester med en toppenkille till att spela gitarr. Han kunde allt!!
Gjorde mig några riktiga kap på dansgolvet, några mindre bra också.. fast får se det så att då uppskattar man ju de bra mer. Lagom fest och mycket dans. Härliga vänner och spännande roadtrip. Gamla godingar och nya bekanta. Massa ös och lite sömn. Det är så det ska vara.


Här sov vi ;)

Semesterfirare!

Grannen har hela köket med sig..

Steker på volvon!

Förfest?

Ja, förfest!






Put on your dancing shoes

Hjälp, jag skulle sova för längesen.. Var väl inte meningen att jag skulle sitta i telefon i femtio minuter mitt i natten!
Har inte sovit många timmar på sistone jag,  värre än vanligt alltså. Men det kan vara värt det :P

Igår taggade mina vänner med mig på dans. Stefan skickade sms och sen försökte Josse också övertala mig. Så när internet pajjade på jobbet åkte jag hem och la på lite make-up (så att man inte såg helt dö ut) och åkte iväg. Jag, Josse, Tomas och Stefan laddade hela vägen upp i bilen. Var trött och helt slut i kroppen och huvudet. Inget vidare band skulle det vara heller. Så jag kände att jag var nöjd om jag fick en dans med vardera karl som vi hade med oss.
Tss, men så slutade inte natten.
Jag stod inte en enda dans på hela kvällen!! (Och man brukar ju alltid stå nån för att dricka vatten eller så). Dansade med en massa folk. Hann som vanligt inte med alla som man ville men.. det blir fler gånger.
Satans trött på slutet så jag bara skrattade hela tiden, men det var lätt värt att åka dit!
För några år sedan tyckte jag att gnuss var hur hemskt som helst, men fasiken.. man kan ju ändra sig. Är ju hur mysigt som helst med rätt person;) hehe.

Nu måste jag verkligen sova. Tvättade idag och har bytt lakan, så jag har påslakanet kvar innan jag kan sova.. Har ju dubbeltäcke, så det är ju ett helt träningspass innan man får på påslakanet.

Back in business.

Jag ska ta och berätta om mitt äventyr.. så fort jag har laddat in bilder från det!
idag har jag jobbat jobbat jobbat. Telefonen har ringt stup i ett och kvart i två så jag har knappt hunnit med någonting alls av "mitt eget" tycker jag. Tänk hur det kan vara, men det blir väl så när nästan alla är på semester.
När jag äntligen kom hem vid åtta-tiden ikväll så var det absolut kaos i lgh. Mina prioriteringar ikväll har alltså varit att STÄDA och ingenting annat. Jag har också planterat om mina tomatplantor. Tänk att man kan få en liten idé som innebär så mycket jobb ;P
Nä, nu ska jag betala några räkningar innan jag somnar. Kul liv! Något som jag skulle kunna vara utan faktiskt.

Jag har förresten också sagt till Marcus att jag kan allt.. Så imorgon måste jag komma ihåg att ta med glassen som jag gjorde ikväll, hehe. Annars blir jag inte trodd på.

Sen ska jag hem och äta imorgon på lunchen. Långväga besök, kusin och pojkvän kommer och hälsar på :)

Spännande äventyr

Nu har hon grejer på gång igen den där fröken Mellström!

Kommer dra hemifrån en sväng, troligtvis tillbaka på söndag igen;)


Who am I?

Tack alla för dansen igårkväll! Fick dansa med en massa nya killar, lite kul :) Härligt att Emma var med också, första men jag tror inte att det var sista gången..?!
Tack Julia för eftersnacket, (och försnacket med för den delen). Jag var så trött så trött på vägen hem, helt borta. Julia låg med huvudet och sov i mitt knä:p Så jag tog faktiskt lite sovmorgon i morse.. gick upp vid halv åtta ungefär.
På jobbet satt vi ute och fikade, på något sätt kom de fram till att jag var massmördare (symptom på det). haha.
Sen när jag var snäll och gick och hämtade posten så vart jag utelåst när jag kom tillbaka. Är det här mobbing på jobbet eller vad ;) Fönstren sitter ganska högt upp på huset så jag fick stå och hoppa och banka. Ganska kul extraunderhållning för besökarna på Wij trädgårdar kan jag tänka mig!!
Tillslut öppnar de fönstret och frågar vad jag vill, blir till och med insläppt :P

Lunchen åt jag med lillebror framme (ja, det heter framme). Sen bjöd han mig på glass till efterrätt, smaskigt. Vi gick ner och hälsade på Annie på hennes jobb också.

Ikväll har det varit umgänge med Ell. Naturligtvis så har kvällen innehållit pizza, cola och popcorn. Vad vore annars en kväll med Ell? Vi har planerat en massa saker som vi ska göra. Ser fram emot det.

Hoppsan vilken gammal bild, heeting där!

It's payback time!

Congrats on your birthday cousin;)
Love you and I miss you!
12 Juli 2009 - 20 år

Eftersom du lade ut en snäll bild på mig så var jag tvungen att göra detsamma, men den var bra.
Ett tomt glas ;)

Confused..

Undra hur många gånger som jag har raderat och skrivit om det här inlägget, och raderat och skrivit om, och raderat igen.. Så vi låter allt vara raderat.

Idag på jobbet så åts det tårta:) Man måste ju hitta på någonting att fira. Vi hade följande braiga anledningar

1. Det är MÅNDAG, en ny vecka att se fram emot.
2. Vi har ett arbete att gå till.
3. Vi har en massa jobb att göra.



The perfect ending to a wonderful week..




You're still the one I run to, the one that I belong to,
You're still the one that I love, the only one I dream of,
you're still the one I want for life..

Skratta eller gråta?

Igårkväll vad det middagsbjudning på berget. God mat, godare efterrätt..! Sen åkte jag, Annie, Fredrik och Olle hem till Olssons. Där var det fullt hus. Vi körde maffia.. ALLA var emot mig, men det kanske är positivt att inte vara så bra på att ljuga:P Trevligt att träffas och umgås bara sådär ändå lixom!

Jag sov på berget i natt också, för att jag skulle ha nära till jobbet. Ställde klockan på 5.15 när jag gick och la mig strax efter 22, planen var att gå dit tidigt, hade lite att göra.
Klockan 7.40 kommer mamma in "skulle inte du jobba tidigt idag".. GRATTIS fröken Mellström. Jag förstår inte att jag inte vaknar av väckarklockan. Ska man skratta eller gråta? (satsa på en lugn helg med mycket sömn kanske)
Kommer dit till åtta i alla fall, har ett jättegulligt mail som väntar på mig. Blev jätteglad!!!
Sen jobbar man på fram till fika - då upplyser mina kollegor mig om att jag har min tröja ut och in. skratta eller gråta? Jaaani, den var det nog bara att skratta åt ;)
Käkar lunch på Wij trädgårdar tsm.
Ringer till Finland  och hamnar hos en telefonsvarare - fattar nada. Skratta eller gråta? Skratta!
Kommer hem och sätter på radion, när jag som bäst sitter och äter pannkakor, vet ni vilken låt som kommer då?
"She's a maniac, maniac on the floor, and she's dancing like she's never danced before". Samma låt som vi dansade på stolarna till på Öland.. Skratta!!

Den här veckan har väl inte varit den bästa i världshistorien.
Nu ska jag åka och mysa och kolla på film:)

Till alla er som vart först med att skriva puss i ett sms..

Idag har det gått mindre bra för mig hela dagen faktiskt..

Jag blev dyngsur när jag cyklade till jobbet i morse..
Endast trassel på jobbet..
Jag missade ett samtal om att följa med till falun på shopping..

hehe okej, det vart en ganska kort lista nu när jag väl läser den. Men det har egentligen inte hänt något riktigt bra så..

Trött och ont i huvudet, så nu sover vi på saken och så mår vi mycket bättre imorgon!
hmm.. måste bara fixa en överraskningspresent också ;)


Eller okej då, när jag tänker efter så har jag faktiskt haft en del roliga stunder idag!! hehe.
Inget jag kan berätta.. men ändå.

Save tonight..

You've got to be kidding me.. en låt som man inte har hört på hur många år som helst. Sedan hör man den hela tiden.
Först spelar och sjunger vi den på Öland, sedan spelar coverbandet den på Parken, sedan spelar man den en gång själv hemma, sedan hör man den på radion nästa dag. What are the odds?
Darling close the curtains..;P


Ölandlåtar som spelats och sjungits flitigt annars är

  • Proud Mary
  • Pojkarna i poolen
  • Jag é en jävel på kärlek


Och alla andra möjliga låtar som ni kan tänka er.
Goldeneye måste ju ha en speciell plats ;)

Jag blir så glad av musik, vart även sugen att spela lite gitarr. Så jag har snott en hemifrån (undrar om de märkt det), den var inte särskilt stämd.. så det är därför det inte riktigt låter som det ska ;) Har tagit upp och övar mina skills på Sweet Home Alabama igen.

Men nu ska fröken ta och sova lite..



Öland 2009

Woow - kände bara att jag var tvungen att börja det här inlägget med det ordet.
Vill bara varna alla känsliga läsare, detta kommer att bli ett lååångt inlägg, ni som inte har tid kan ju ge upp redan här och nu. Jag har just kommit hem från den mest underbara semester som ni kan tänka er!!! Ville verkligen VERKLIGEN INTE åka hem :(


Men för att ta det från början...

Jag och en massa av mina bästaste vänner tog gulbussen och bilade ner till Öland. Vi åker vilse flera gånger i Norrköping där vi ska stanna och äta. Hade även ett par nya bekanta i en till bil med oss. Där kom de första böterna, en bil blinkar med hellyset bakom oss, kör om, startar blåljusen och blinkar in bilen framför oss (våra vänner). 3200:- böter, fortkörning. Onödiga pengar, Ja Tack! Kunde lika gärna varit vår bil.
Vi fortsätter att åka (mycket saktare), åtta timmar tar det så är vi framme på las Öland.

Kommer fram till ett riktigt najs boende, vi har ett helt hus för oss själva.

Vi käkar lite, duschar och gör oss i ordning för danskväll No1. Det är ju nämligen den främsta anledningen till att vi åkte dit. Det var dansbandsvecka på Öland. Ett av de bästa banden spelade första kvällen. Vi kommer dit, är ju 6 tjejer på 2 killar, så vi dansar lite med varann för att värma upp, spanar in läget lixom. Märker att på ett av dansgolven så är det mycket yngre folk. Lite senare på kvällen visar det sig att det är där de flesta yngre dansar. Och de är riktigt satans bra också, jag menar riktigt satans bra, tävlingsdansare näsan allihopa skulle jag tippa på. Men inte nog med det, killarna är riktigt satans snygga också, jag menar riktigt satans snygga!!
Tyvärr så dansade de flesta bara med folk som de kände, på så sätt var Öland en liten besvikelse, man var tvungen att kämpa så mycket för att dansa.

Men inte går vi och gräver ner oss över en sådan sak. Ny dag och nya tag!
Solen steker,  n a t u r l i g t v i s  så är det beachen som gäller :) Vi ligger och glassar, badar, kastar lite boll i vattnet (övar inför Lingbolyran). När vi börjar bli hungriga så går vi och köper pizza och äter nere på stranden. Kan det bli mer härligt? (Ohh, YES, vänta ni bara.. det kan det). Den dagen var den dagen då många av oss bränner sig rejält på låren/ässet. Det var tufft att sitta ner de närmaste dagarna kan jag informera om.
Böter No2; parkeringsböter 600:- för en del av gänget som drog in till "stan". Otur.
Vi gör oss i ordning inför ännu en danskväll, tänker att vi var så trötta första kvällen så det kommer givet att bli mycket roligare andra kvällen. - Det blir det också :)
Hittar en kille som jag klickar jättebra ihop med, så det var roligt. Vi kör väl en åtta låtar ihop under kvällen. Hans kommentar "det är inte ofta det blir såhär första gången man dansar tillsammans".
Danserna håller på till ca 2 på natten, så det blir att somna på morgonkvisten. Sedan upp vid tio-snåret för nästa dag är det dags för shopping i Borgholm. Alla affärer överallt var "outlet" ,med andra ord billiga skitkläder (typ marknadskläder). Vi åker hem för att få lite besök till stugan, och sedan åker några av oss iväg för att vara lite kulturella. Vi spanar in Borgholms slott. Det var vackert ;) 

Skulle hälsa på kungen en sväng också när vi ändå var i krokarna, men han var inte hemma. Så istället åker vi till beachen och spelar lite brännboll. Tyvärr träffar jag ju inte bollen längre, men det är ju trevligt att deltaga i alla fall... Några tar ett dopp innan vi åker tillbaka till huset.
Känner att vi hoppar över dansen ikväll, vi har ju ändå två dagar kvar och vi behöver inte gå dit varje gång.
Det betydde att vi hoppade över dansen på dansbanan, men banne mig inte att vi hoppade över dansen hemma ;)
Filmer som jag inte tror platsar på publika sidor, eller var tycker ni brudar?^^

Vi försökte till och med komma i säng rätt tidigt den kvällen (tror det vart före två iaf). Planerna för morgondagen var att åka rätt tidigt till en strand som vi blivit rekommenderad ca 5 mil bort.

And this ladies and gentlemen, is where the good gets even better...
 
VILKEN STRAND Det slår många många av de utomlandsstränder som jag har varit på. Den ljuvligaste sanden att gå i och det varmaste blåa hav att bada i. Solen steker och det är bara att underhålla sig med vatten och solkräm hela dagen.
Vi slår lite brännboll i vattnet men är grymt sugna på att lira lite volleyboll. Ingen boll har vi, men så råkar det vara så att det ligger ett gäng killar ovan oss som har en volleyboll.
Tar en rejäl stund innan någon tar tag i att fråga om de vill lira lite med oss, men när vi väl frågar så är de på!
Det blir vi mot dem, vi vinner ;)

Sen blir det bad. Lär känna sthlmarna (som de är) lite mer. De drar iväg på after beach och vi kommer upp dit lite senare. trubadur som spelar, kall öl och vi lär känna varandra. Alla gissar på varandras namn, ålder och yrke. Många var lite otippade;P
Det första Kim kom på var Lillemor, så det blir jag kallad resten av kvällen,hehe.
Några byter lite telefonnummer och vi snackar om att de ska hänga med oss på dans senare på kvällen, komma till oss lite innan så ska vi lära dem att dansa.
På vägen hem från stranden åker vi förbi ett par liftare, äh vad fasen tänker vi. Klart de ska åka med, tvärnitar, vänder och plockar upp dem.

Vi åke tillbak till vår stuga, duschar och äter. Sedan åker jag och Maddi 10 mil tur & retur för att hämta en buss full med sthlmsstekare ;) Alla killar utom Kalle har ljusblå skjorta, dresscode att snacka om! De sjunger i baksätet och jag & Kalle är dj.

Hemma i våran stuga så lär vi dem att dansa lite, bättre för vissa än för andra. Men alla får högsta betyg för försöket och engagemanget :)
Klockan blir senare och vi tar en promenad bort mot dansbanan, för att sedan vika av mot stranden. Julia och Nisse (som också har kommit ner till Öland) går iväg och dansar. Men vi andra sjunger och umgås på stranden. Det är precis som i den bästa filmen man kan se, det enda som fattas är gitarren och en eld. Men sång blir det massor utav, och myys, och för några av oss blir det bad också.
Flera timmar senare börjar det bli dags att dra sig hemåt, en annan fryser som bara den, men man blir lite varmare av att gå. Adrian och jag dricker vin ur dunken på vägen hem. Han är snäll och häller i mig så mkt så jag inte kan svälja;P Ändå tycker han att det är jag som försöker supa ner honom, kanske bara lite då;)
Anyway så är det ett vin att starkt rekommendera. Skulle köpa det på vägen hem men de hade inte det på systemet i Norrköping, attans.

Dagen efter åker vi upp till den underbara stranden igen. Fortfarande lika tur med vädret, lite mer otur med vattnet. Det är fullt med alger i vattnet, det ser (och jag överdriver inte) ut som oboy. Det blir INGE bad den dagen. istället så blir det en himla massa sol och after beach. Supersöt kille som spelar gitarr (vad är det med mig och gitarrkillarna?;)) Maddi tycker han är gammal. Men det är i alla fall kul att vi kan låtarna och texterna bättre än vad de kan, hehe. De kom i alla fall efteråt och sa att de uppskattade att vi sjöng med och dansade!

Efter after beachen var vi bjudna hem till Sthlmarnas stuga. Vi får duscha där, sen lagar vi tacopaj och de grillar lite. Det blir käk, kubb, sång, dans på stolarna, lekar och umgänge. kortfattat så var det en mycket trevlig kväll/natt/morgon.

Vid halv fem måste vi verkligen åka hem (hade gärna stannat längre). Det tar ca 45 minuter hem och vi möter bröderna i dörren, de åker hem lite tidigare. Jag hinner sova två timmar innan det är dags att packa ihop och åka hem igen.
Men det var det värt;)
På vägen hem åker vi vilse i Norrköping igen, flera gånger.. suck;P


Som ni säkert förstår så finns det miljoner saker mer att berätta och hundratals fler bilder att se. Men var man inte där så förstår man ändå inte..

Tack för en underbar semester alla som var med!!

Kanske blir en favorit i repris ;)


Lingbolyran 09

Jag trodde inte att jag skulle komma upp ur sängen på morgonen. Tur att jag hade ställt många väckarklockor så att jag vaknade.Ett lååångt blogginlägg från Öland är på G, men jag kan lika gärna börja med lyran, för jag har inte fått alla bilder än.

Jag kom upp och jag kom iväg till Lingbo. Vårat lag hette "Gla-Pack", ett glatt pack lixom :) sen hade vi ju såklart lindat in oss i lite gladpack också ;) Skrivit lite fina inside joke på plasten. (Not telling you what it said).

Det gick inte så bra för oss i år, tror att vi var lite för trött och taggade inte till riktigt. Men vi hade skoj ändå:)
Koboysarna vann hela turneringen!


När lyran var slut åkte vi hem till Långbo för att duscha, göra oss i ordning, grilla och förparta lite. Vi var ca 17st tror jag. Körde lite lekar, bl.a. en som blev väldigt lyckad. Har den på film, men är tveksam om alla godkänner att lägga ut den;P

Fortsatte vidare till Parken, där var det dancing som gällde. Sjöng med till rock och allt möjligt som coverbandet spelade. Träffade en del folk. Men parken är ju alltid parken, ett uttryck som skulle passa. " Det blir inte roligare än såhär.."
Tog bussen hem på natten, hem och sova bara!
Hoppas på att orka upp till jobbet imorgonbitti, idag blir det bara att ta det lugnt. Ska packa upp alla saker från Öland och gå till ICA och handla.
När jag kom hem från Öland så hade jag fått två brev från USA och ett paket+brev från Australien.
Things that made me very happy :D

RSS 2.0