Utmaning.

Jag har blivit utmanad av asabackhouse.blogg.se

Reglerna är följande:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dom veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras blogg.


1. Jag är nitton år, har fast jobb. Inte precis hur jag trodde att mitt liv skulle se ut för ett år sedan. På gott och ont.

2. Jag älskar att dansa, bugg och foxtrot till levande dansbandsmusik (dock moderna låtar). Det är så ärligt, sån gemenskap och jag har träffat så otroligt underbara människor :) Dans gör mig till 99% alltid glad!

3. Jag svär i princip ADLRIG, det började som en kul grej på högstadiet och nu är det som en osynlig regel.  Möjligtvis att det slinker ur en och annan groda på fest^^

4. Tycker mycket om att resa och vill hinna med att se mycket i mitt liv.

5. Vill gärna ha ordning och reda, så gott det går. Min syster kallar mitt rum för en "sjukhusväntsal" men riktigt så illa är det inte;) Egentligen så vill jag nog bara ha koll på vad som händer.

6. Jag är en sucker för sötsaker! Men jag har lovat mig själv att sluta lite med det. Ska också börja träna lite mer, jag saknar den där tiden när man tränade minst en gång varje dag. Och de träningarna när man inte kunde gå på flera dagar.

7. Vad ska vi komma på som nummer sju då.. Jo, jag flyttar imorgon ;)


Jag utmanar
anniemellstrom.blogg.se
saandrajonsson.blogg.se
skidbruttan.blogg.se
luxan.blogg.se
johannastalberg.blogg.se
matildahammar.blogg.se
kathrinelarsson.blogspot.se

wonderful weekend

Ni som på något sätt har missat att jag har varit i Uppsala  har ju lyckats bra^^ And so the story begins...

Once upon a time there was a girl, her name was Ida. She had a cousin and her name was Elin. They both graduated this summer and their family gave them a special present. They were going to have a weekend for two in Uppsala!

Vi träffades på Gävle station fredag eftermiddag, satte oss på tåget för att åka mot nya äventyr tillsammans.
Kolla våran kompis på tåget ^^

Väl framme i Uppsala så hade jag kollat upp att hotellet skulle ligga precis vid stationen, och det gjorde det också. Vi checkade in och njöt av att bara vara.
  
Snabbt skyndade vi oss iväg för att leta något ställe att äta, väldigt hungriga var vi! Gick förbi några ställen innan vi tillslut bestämde oss för en kinesisk restaurang. Maten var jättegod (buffé), jag drack ett helt glas vin till maten (well done, jag brukar alltid ge bort minst halva) och sist men inte minst så fick vi en lyckokaka till efterrätt. En sån där som man alltid ser i alla filmer på tv (t.ex freaky friday bara för att nämna en). Kvällen var räddad, och ändå hade den bara börjat..


Pray for what you want, but work for the things you need.


Vi gick tillbaka till rummet och satte på oss lite andra kläder. Elin dricker minst dubbelt så snabbt som jag gör, heeela helgen gjorde hon det.


Vi hade fått tips av tjejen på hotellet vart vi skulle gå någonstans. Så vi började traska, jag kör på stilen att gå efter karta och leta mig fram. Elin som på tal om det har sämst lokalsinne av alla människor jag känner, och jag känner faktiskt en hel del, hon frågar sig fram.
Vi kommer till ett ställe i alla fall, kön är skapligt lång och vi ställer oss sist. Står där en stund och märker att det går ju absolut ingenting alls framåt.. Kussen går fram och snackar med en kille som säger att det kanske kommer ta runt 40min att komma fram. Jahapp, det var ju inte vad vi hade lust med precis. Vi går ur kön och fram till honom igen. Blinkar med våra söta ögon och får efter några om och men gå före alla i kön och komma in!
Dansgolven är bra, rätt mycket folk och vi har väldigt trevligt. Ger upp ganska tidigt kvart över två ca. Med baktanken att det är ju faktiskt en dag imorgon också.

___________



Lite jobbigt att man måste ställa väckarklockan när man är iväg på sån här semester, men man kan ju omöjligt missa den delikata frukosten. Olika sorters bröd, ostar, pålägg, fil, yoghurt, hur många tillbehör som helst, bacon, ägg, köttbullar, prinskorv, pannkaka med grädde och sylt, te, juice, kaffe, kakor, frukt, wienerbröd. Hur mycket gott som helst! Man skulle kunna äta tills man sprack.
Men men, frukosten stängde och vi gick upp för att göra oss i ordning inför en heldag med shopping.
Och när jag säger HELdag så menar jag verkligen det, vi shoppar 11-17 ända till när affärerna stänger. Vi hittar lite smått och gott som vi tömmer våra konton på.
Mitt när vi springer fram och tillbaka i alla affärer i hela Uppsala så tittar vi in i en pizzeria också, käkar en sallad.

Här är Kussen medan hon skickar ett av alla mess med uppdatering till hela släkten.

När vi shoppat klart så skulle vi leta på någonstans att äta kvällsmat. Planen var en riktigt fin restaurang. Men det blir ju inte alltid som man har tänkt, det kan bli bättre!
Efter att ha gått runt och letat efter det perfekta stället så kom vi fram till att vi nog ville äta någonstans där de visade Sverige-matchen, fotboll. Jag som har lokalsinne kom på att vi gick ju faktiskt förbi ett ställe igår när vi skulle ut. Så efter att ha varit in på en del restauranger som var fullbokade kom vi fram till den. Killen som välkomnar oss är huuur skön som helst. Vi bokar ett bord och går hem för att göra oss i ordning.

Okej, först så chillar vi lite^^

Sen traskar vi iväg till Bullitt som stället hette. '
Kommer dit, och killen säger att dom var tvungen att flytta på oss eftersom det kom ett större sällskap. Vi fick "Lady&Lufsen"-bordet, precis framför duken där de visade fotbollsmatchen. Hur bra som helst :) Vi chillar lite, tar en varsin cider. Får in maten lagomt till matchen har börjat. Sen när vi har ätit klart tar vi en öl också.
Så kvällen består av Fotboll, Burgare och Bärs.
Matchen slutar 0-0, det var lite synd att det inte blev nå mål, alla på restaurangen var riktigt på G. Ett helt långbord fullt med golfkillar^^
 Snygg bild;) haha.

Vi är på språng direkt efter matchen är slut. Går iväg till Uppsala Konsert och Kongress där vi ska kolla på Björn Gustavsson och co. Egentligen så är vi redan så otroligt nöjda med hela helgen och ändå så har vi inte ens kommit till själva höjdpunkten. Det var ju det här vi åkte till Uppsala för.

 Många vill se Björn & Co :)

Vi har för övrigt superbra platser, mitt i mitten nästan.
Jag kan lova att vi inte blev ett dugg besvikna, skrattade heela tiden. Guuud så charmiga människor. Även om vissa skämt verkligen är på gränsen, de skämtar om precis allt!

Tyvärr så fick man ju varken knäppa kort eller filma under showen :(


Men vi var nöjd ändå;)


Efter showen (som tog slut jättefort) så var vi så otroligt nöjda så vi funderade på att gå hem till hotellet och lägga oss. Klockan var ju faktiskt halv ett-ett på natten redan. Men tydligen så fick jag bestämma ;P
Så vi gick tillbaka till rummet, blandade ihop några omgångar smaskiga drinkar och taggade till.

Vi visste nämligen att Björn G och Co skulle ha efterfest på samma nattklubb som vi va till natten före. Elin hade också lyckats få numret till killen som släppte in oss natten före. Han skrev upp oss på VIP-listan, men eftersom den revs kl. 00.00 så fick vi göra ett försök i alla fall. På vägen dit mötte vi två tjejer som inte hade kommit in "det brukar ju vara 20..", det hade det varit natten före. Men ikväll var det 23. Vi tar sats och går fram till de tre biffiga vakterna som står där, "hej" säger vi. "hej hej" säger dom, så var det bara att traska på ;) Najs!


Okej, nu kommer den här biten, belive it or not för vi har så gott som inga bevis alls för det som följer.

Vi står och shakar lite på dansgolvet, dansar oss bort mot vip-delen, där på trappan står Soran. Vi går fram och tar i hand och tackar så jättemycket för en otroligt rolig kväll! Elin lägger fram lite fint att vi skulle vilja tacka de andra komikerna också och då kanske han kunde hjälpa oss upp eftersom det stod en vakt där. Inga problem sa han.
Vi gick med honom upp sen tackade vi allihopa och JA, vi skakade hand med Björn G med, han tackade så hjärtligt ;)
Sen gick vi ner och shakade lite till, Soran dansade mkt han^^ Klockan började närma sig stängning och min kusin tyckte ju absolut att vi skulle med dom upp igen.. Så där satt vi tills dom stängde och ett tag till efter det;)
Sen när vi skulle börja dra oss så var ju kussen "tvungen" att ta autografer,hehe

Hon hade hela armen full!

När vi kommer ut från nattklubben så står vi och snackar rätt länge med lite folk som vi har dansat med tidigare på natten. men eftersom jag tidigare under kvällen hade varit 22-23 från Gävle, så var jag ju tvungen att hålla hårt på mitt nummer. Dessutom var jag ju tvungen att tänka på karln jag hade på G här hemma också..
I alla fall så var det många trevliga människor. Riktigt skoj!
När vi till slut kommer hem till hotellrummet så var vi tvugna att skicka sms till nära och kära innan sovdags. Inte många timmars sömn den natten (heller).

Söndag bestod av ännu en underbar hotellfrukost innan hemfärden.

Tack Kusin för en oförglömlig helg;D

I'm going to miss u

<3


___________________________


Jag kommer från: Gymmet precis..
Jag heter: Ida Karin Mellström
När fyller du år: 14 juni
Tycker du om någon just nu: Oohh ja, har du tur så är du kanske en ;)
Om sex månader: wow, utomlandsresa kanske?
Gröna eller röda äpplen: Röda tack.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: Vet inte, men vill gärna testa.
Vilken tid gick du upp idag: kvart över sju ca
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja, men kanske inte så många nätter till
Kan du cykla utan händer: På en träningscykel kan jag det:P
Har du strumper på dig nu: ah, det har jag
Hur svarar du i telefon: "Välkommen till Öhrlings det är Ida"
Vad ska du göra ikväll: Sova
Vad ska du göra imorgon: Jobba
Vad vill du bli när du blir stor: Lycklig och nöjd med mitt liv.
Tycker du om gul-bil-leken: Om jag slår först så är det ju rätt kul^^
Är det okej att gråta: Man måste gråta ibland.
När grät du senast: Ett par veckor sedan, jag var så otroligt förbannad!
Har du gjort en bakåtkullerbytta: Tveksamt faktiskt
Vilken årstid tycker du bäst om:
Sommar :)
Laddar du ner film och musik från internet:
 Njee, så får man ju inte göra :P
Har du haft träningsvärk: Underbar känsla när man har tagit ut kroppen till max och är helt slut så man knappt kan gå dagarna efter. 
Har du piercing: 6 hål i öronen
Vill du gifta dig: I do..
Vill du ha barn: Minst två
Hur mycket pengar har du i plånboken just nu: Några kronor tror jag.
Solar du ofta: Ibland.
Är du bra på att laga mat:  Jag måste väl  bli det nu!
Är du flygrädd: Lite faktiskt.. de här tankarna "tänk om"
Vad dricker du helst när du är törstig: Kallt vatten
Vilken är din favorit glass: Svårt, jag älskar glass:)
Vad heter du i mellannamn: Karin
Hur spenderar du en regning dag bäst: Ute och plaskar i pölarna^^
Är du en morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: Grön
Har du nån gång gråtit dig till sömns: Ja, men längesen nu
Är du beroende av något: Mycket
Röker du: Never have, never will
 Har man inget bättre att göra så kan man ju alltid svara på sånna här frågor.


BONDEFEST!

Vilken fest, långt över förväntan faktiskt. ALLA var rejält utklädda från topp till tå. När vi åker dit så har Stålan en surprise med sig åt Moa. Den såg ut såhär ;)
 
Japp, hon hade en baja-maja med sig^^ Helt perfekt när det är mkt folk på fest! Och här sitter karlar på en höbal utanför:P


Sen kom surprise no:2, folk anländer till festen i en traktor! Och inte nog med det, de har med sig en mjölkmaskin också!


Surprise no:3, tyvärr så hade min syster lite svårt att fokusera på fotograferingen just vid den här tidpunkten. Våra tre karlakarlar gjorde läckert framträdande för hela festen ;) Heetingar där!

Okej, det är ju helt omöjligt att berätta hela kvällen. Men det var så mycket roligt folk där :D Vi dansade, snackade, gick tipspromenad och härjade. Så var  vi över till puben mittemot och drack shots också^^
  Jag var tvungen att lägga in de här två bilderna.. "hej älskling" säger han den charmören ;P Sen så är han rätt stark också, armhävningar med brud på ryggen. Kanske ska införa det som en ny gren, det finns ju kärringkånk också. haha. Sen ville Moa att han skulle göra med henne med
  Klockrena bilder ;)

Jag bjuder på några fler :)

        
Det där var bara jättenågra av alla bilder, har nästan 230 bilder från igår, och då är det bara från siz kamera. fy sjutton vad kul jag hade när jag kollade på alla bilder ;)
Tack för en toppenkväll allihopa!
Snart blir vi grannar du och jag pysen! :)

Kvällens outfit!


Hudikmaran

Yes, igår drog vi iväg ett helt gäng till Hudik för att dansa. Synd bara att dom bättre banden spelar ikväll, och då står det annat på programmet. En fredagkväll när man har jobbat hela veckan så är man ju lite trött.. jag som brukar gilla att bugga lite mer tyckte att "stuff" var bättre igår ;) Blev uppbjuden av en kille som jag så väl kände igen men jag kunde inte komma på vartifrån. Efter första dansen så sa han "Vart har jag träffat dig förr?", vi räknade upp alla tänkbara ställen men kom på sen att det var ju i Malugn som vi hade dansat tillsammans. Han är duktig iaf, kastar ner en på golvet på stuffen och lattjar i buggen^^ Sen hade vi ju några av våra favoritkillar med så då kan ju inte kvällen bli annat än trevlig :)

Men nu taggar vi om för ikväll, ser otroligt mkt fram emot utflyttningsfesten, hoppas på massa folk och sen så har vi ju en rolig överraskning att se fram emot också.. den ni ;D
Tema på festen är: Bonde-tema. Så har ni tur så lägger jag kanske i nen och annan bild här framöver!

Brynäs

Btw, Brynäs vann .! Tack för kvällen brudar!

Uppdatering..

Hallå, nu har det varit jättemycket på jobbet på slutet så jag har verkligen inte orkat skriva någonting här på ett tag. Igår somnade jag några minuter efter 9, det var otroligt längesen det hände för mig kan jag lova. För er som undrar så är ett inlägg från min weekend i Uppsala på G, det går framåt :)
Den här helgen ser jag fram emot JÄTTEmycket, dans och fest som säkert kommer bli superskoj. Nästa helg ändå är det halloweenfest och FLYTT, yes mina kära läsare. Jag ska flytta! Tur att det händer någonting här runt omkring i alla fall. Och det är mer på G! Tjings så länge.

Brynäs-Skellefteå

Hejja Brynäs, Läkerol Arena 16 Oktober 19.00 ;D



What a weekend!

Jag ska berätta för er hur min helg har sett ut, så håll utkik!

Toarust, skåpet

Längesedan jag uppdaterade min toarust nu.. mamma har fått göra en insats och hjälpa till lite också. Men det här skåpet har jag målat. I denna otroligt vackra färg. Det är "grönt är skönt" det heter va ? :P

Stockholm by morning, visste du?!

I söndags var jag på la estrade och tog en svängom. Lite tråkigt, tror det var tredje gången i rad som jag var iväg på samma band. Men dans är ju alltid dans och allt som oftast väldigt trevligt ;) Jag och min partner in crime alias Lisa, tog plats i gula faran och drog iväg. Turligt nog så hade vi lyckats få dit en del trevliga karlar också. Fick dansa med alla jag ville utom en, eller hmm.. det fanns några till som jag inte hade haft något emot att bli uppbjuden av ;) Helt klart ett ställe jag kan åka tillbaka till! 

Sometimes I wonder if it is just a simple coincidence, or if it actually is fate..
I'm hoping it's fate, but maybe I missed my chance at changing it..


 Lite orutinerat att ha flätan på denna sidan, men man lär sig av sina misstag, haha.

Love shine a light, in every corner of my heart


RSS 2.0