Utgång.

Vi vann våran fotbollsmatch igår :) Orkade spela ungefär halva båda halvlekarna, sen tog krafterna slut, det känns att veckan inte varit på topp. Men det är skönt att inte ha tränat på 4 dagar ;)
Jag och Moa åka in till viken och gjorde oss i ordning för fest. Man ska ta sin tid, det är ju allt det där före som gör att det blir roligt! Vi gjorde i ordning en inflyttningspresent till Stålan, en "nödlåda":
en bit snöre, två tepåsar, en post-it lapp som det stod "en post-it lapp är alltid bra att ha!;)" på, ett sugrör (det andra använde vi på vägen dit;P), två tamponger, ett tuggummipaket, en turkos plastspade, wc-lukta gott, en nyckelring, en toarulle med lite papper på, en bok (barnbok), lite okokta makaroner, en ipren, en potatis, en apelsin, en kaviartub som det var kaviar kvar för en macka, en säkerhetsnål, en guldig piprensare, ett värmeljus, en tändsticka, en tops, ett par kina-ät-pinnar, 4 bullformar.. Sen kommer jag inte ihåg nå mer ^^
Vi "knäckte" henne med den ;P

På vägen dit hann Moa och jag med att sjunga, knäppa massa tokiga kort, köra lite styrketräning och intervaller.
Fullt ös..

Jag trodde att min hals skulle vara lite värre idag än vad den faktiskt är, vi sjöng singstar hos Stålan, sen sjöng vi till nästan varenda låt på krogen så på vägen hem i bilen när vi sjöng så var det nog inte fler än 3 toner som inte skar sig. Men jag har ätit en glass nu så det ska nog inte vara några problem.
Vi träffade Pelle Mössa, jag sa att rökning var farligt, då sa han att chips var farligt, jag gav mig så gick vi ner och shakade lite ass istället;P
Dj flirtade vilt med Moa, but what happend on the dancefloor stays on the dancefloor, han kommer nog att komma ihåg henne iaf :) hehe. med glimten i ögat.
Kul att träffa älsklingarna från 9b, hoppas på klassträff snart;D


Och sen var det ju du också.. nu tänker jag inte orka bry mig nå mer, jag har försökt och jag tycker att det är jävligt synd. Men om du inte bryr dig ett dugg så klarar jag mig säkert ändå.



Idag är en lugn dag, ikväll är det DANS! Sista träningen innan uppvisningen nästa lördag :)

Party Party

Kvällen vart trevlig, vi styrde färden upp mot Rönnåsen. Där väntade välkomstdrink och exotisk fruktplanka.
(Missade min fotbollsträning, men jag såg ner på mitt lag där dom sprang på gräset)
När vi satt där och åt så kom det plötsligt en karl, alla hajar till. Några gissar på att det är striptease på G, men det var våran trubadur för kvällen:) Inte dålig lyx att sitta där en torsdagskväll inte!
Kom hem strax efter halv 11.
En av de anställda påpekade noga att det var sekretess som gällde på ftg, och inte minst på firmafesterna ;)

Idag har jag haft praktik först, sen var jag och Josse ut och gick :D Tänk att man kan bli så otroligt glad av sånt här väder! Vi köpte glass, badade med hundarna (dom, inte vi)  sen åkte vi ner och lekte i lekparken ^^ 
Lekpark är någonting som jag starkt rekommenderar!


Kvällen är än så länge en överraskning.

Nu börjar jag att bli lite irriterad. har försökt att få tag på dig länge nu.. Ringt 9 gånger de senaste fyra dagarna, både hem och till mob.Det vore ju trevligt om du kunde svara nån gång.

Ikväll ska jag åka iväg med min nuvarande praktikplats/kommande sommarjobb. Har ingen aning om vart vi ska, det är lite surprise, men hoppas att det blir roligt :)

Vad händer med mig?

Jag är ALDRIG sjuk.. och nu sitter jag här med superduper-ont i halsen och känner mig helt klen. Jag var ju ffs sjuk i januari sist, jag borde inte bli sjuk på minst 2 år..
Suger på en halstablett och ska försöka klara mig genom skoldagen så gott det går. Inge träning idag/imorrn/torsdag iaf, troligtvis. Vilket också kan vara bra!


Guldmedalj

Vaknade i morse, somnade om i 50 minuter till ungefär.. Släpade mig upp till toaletten, när jag kommer ut så får jag en guldmedalj om halsen. Inte helt fel start på morgonen ;)
Vi har inte ens spelat klart våran serie, men vunnit har vi gjort !

Blondin = `?

Om man nu är blondin så måste man väl göra skäl för namnet lite då och då. Jag var på kalas hos min kära vän Ell med alla brudarna. Hur trevligt som helst! Sen skulle ju några av mina andra vänner gå ut på krogen så jag skulle ta bussen in kl. 21.10 för att hinna med båda festerna. Men tror ni att den bussen går på lördagar dÅ? Nej, ICKE.. klart att den inte gör det. Vilken tabbe av fröken Mellström, som..ärligt.. brukar ha koll på sånna saker. SOm tur var så har hon en sån supersnäll morsa som skjutsar henne hela vägen in till stan.
Sen så har fröken Mellström inte någon koll på vem hon ska till och vart hon ska någonstans heller..
Jag ringer och pratar med Johan (?) och han ger mig en vägbeskrivning : Sväng höger där, sen vänster och så höger igen där det bara går att svänga höger.
- aaa, jag ringer när jag närmar mig, säger jag.
Vi ska till "Fredsgatan" säger jag till mamma. "men det ligger ju i högbo" säger hon då.. asg. "Jaha, då hette det nog nå annat då"
Ringer igen lite senare och får då prata med Karl (?).  MEd min talang (måste brås på Elin) så åker vi vilse direkt..
"Jag kan prata med din morsa" Säger han då.. haha, vilken diss ^^
Men jag kommer fram i alla fall, väl där så känner jag väl 3 pers av 30 ungefär. Men det var trevligt iaf :)

När vi ska traska ner mot stan i våra högklackade skor säger Josse "Nu ska jag och mina girls gå.. kom nu Luxan"
haha, det var bästa kommentaren^^

Krogen var skoj, över förväntan!!


Efterfest på Sibylla med nån riktig stjärna till karl.. Den dialogen är censurerad från denna blogg, men Stålis ägde honom ;P


En liftare var allt vi såg på vägen hem, undrar vart han skulle traska mitt i natten?!


Idag har jag åkt med min handikappade siz till Norrsundet.. Det tog ett bra tag innan vi kom iväg och sen åkte vi väl runt halva Norrsundet innan vi hittade till planen också. Tack vare min duktiga vägbeskrivare. Och inte nog med det så skämmer hon ut mig inför chefen med. hehe.

Solen sken, fotboll är en riktigt rolig sommarsport!
Mitt hjärta kämpade så blodet sprutade, i stort sett ;) Domaren (linje) stod där och viftade med sin färgglada pinne och trodde att han var någonting! ( I know, jag kommer få skit för att jag sa det där :P)

Nu ska jag åka och dansa lite;D

Igår spelade vi den bästa halvleken vi har spelat på hela året, enligt coach Berra !
Första hemmamatchen ute på gräs. Skojsigt!


Solen skiner, idag igen :)

Den här dagen har börjat bra, jag gick upp i tid (!). Har redan ätit frukost och gjort mig i ordning.. Så då tänkte jag att jag kunde göra dagens fråga i samhälle såhär på morgonen. Solen lyser in genom fönstret, känns som sommar, eller ja.. litegrann iaf ;P

Solen skiner

Idag har det varit jättejättefint väder hemma hos mig. Man har blivit så glad :D
Solen har lyst och det var verkligen varit varmt och vår i luften!
Otur för mig då att jag sitter inne vid ett skrivbord hela dagen, men på lunchen satt jag i alla fall ute i solen (utan jacka) och åt:)
Har skickat en massa vår-mms till mina vänner..

Jag hade matteprov igår och det kändes som om det gick väldigt bra, det är ju positivt eftersom resten av kursen inte har varit så lysande. Peppar. Peppar.
Sen har jag kommit på att om jag gör en uppgift varje dag i samhälle så borde jag bli klar till inlämningsdatumet, så det är väl bara att sätta igång med det nu!


Tjingelings..


Ps. skulle vart skönt att träna ute ikväll!

Grattis!

Idag fyller min mysmormor år :) Grattis Grattis!

Tagga dansuppvisning!

Har nyss kommit hem från denna veckas dansträning, nu är det avslutning på G. Bara att börja tagga. Nu har vi ju i princip sagt att vi ska vara med ^^  Håller på och funderar om jag skulle greja en dans i högklackat, får testa det ;) Helt omöjligt kan det ju inte vara i alla fall. Så ska vi kolla läget med lite outfit så att vi matchar med!
och NEJ, jag kommer inte säga var och när :P






En tanke till Engla m. fam, det går inte att förstå..

8 April

Vad har hänt sen sist då?

Högskoleprovet gick dåligt.
Jag blev MVP på basketen (most valuable player - mest värdefulla spelare)
Projektarbete är nästan klart, skönt
Har skrivit på anställningsavtal för i sommar:)

Back from London

Fy bubblan vad längesen det var jag skrev här nu;P

London var jättetrevligt, vi "turistade" på ordentligt;


  • Big Ben
  • London eye
  • Buckingham palace
  • Madame Tussauds
  • House of parliament
  • King's cross
  • Tvåvåningsbussar
  • Starbucks
  • Piccadilly cirkus
  • Trafalgar square
  • Bio, 27 dresses
  • Musikal, Mamma Mia
  • British museum
  • Tate museum
  • Tate modern museum
  • TigerTiger, nattklubb
  • Tower bridge
  • Shopping
  • Fish'n'chips
  • Jelly beans
  • M.m.



RSS 2.0