Äntligen fredag.

Så var det äntligen fredag igen! Och lunchen innehöll en tur på skidor. Jag och Josse åkte runt Rännsjön. det var så superfint, helt otroligt. Tyvärr så hade vi glömt kameran när vi åkte så vi fick ta lite plojkort när vi kom tillbaka istället ;)
Det är såhär jag ska grejja stafettvasan! 






...




Efter lite mer jobb så kom Josse, Jess och Moa och hämtade mig från jobbet. Vi tog gula bilen in till Gävle där vi hade hyrt bowlingbana (som visade sig vara discobowling). Jag vann första serien när jag slog 3 strikar!! Tjohhoo. Men sen orkar jag lixom inge mer. Så jag vann inte totalen. Men jag vann utslagstävlingen.. och det var ju den som räknades enligt Moa :)


Vi skuttade vidare till church street för att fylla magen med något smaskigt. Fick först vänta ca en halvtimme i baren, men det var det värt. Han som tog hand om oss såg ut som Zoran tyckte vi, eller ja.. Josse tyckte att han såg ut som Per Elovsson. Men vem vet, de kanske är rätt lik varandra?
 VS.  ??
Det var som vanligt supergod mat! Lätt stämning, hög musik, kastade nötskalen på golvet, jag och Josse buggade, flickorna dansade på baren. Precis som ett restaurangbesök ska vara :p
Bäst av allt var ändå efterrätten, KOLLA IN det här säger jag bara. (OBS! att vi faktiskt delade)


Åh vad vi skrattade på slutet när Moa skulle förklara hur åttlingar blev till. "en vanlig bäbis är ju ungefär såhär stor *håller upp armarna i luften och måttar en nyfödd bäbis* så när det blir åttlingar så blir ju det såhär * kapar åtta skivor av den lilla bäbisen*," sen kom hon fram till att en sån skiva vägde ungefär lika mycket som min stek. ca 180g. Sen spann vi vidare på det där.. ujuj, jag vet inte hur det slutade :P
När vi hade betalat och gjort klart, lämnat dricks och skrivit en lapp till vår Per-Zoran så gick vi ut för att spana genom fönstret vad som hände när han såg lappen^^ Piiinsamt värre. Men tyvärr så förtäljer inte historien vad som hände när han hämtade lappen ;)


Tack brudar för en toppenkväll <3

Vill passa på att avsluta detta inlägg med en varning till samtlida människor som besöker Gävles gator.


Ps. Dans imorgon ?!



NATTI :D


Långlunch.

Idag har jag åkt skidor på lunchen. Eva tyckte att vi skulle åka en sväng eftersom vi inte kunde vara med på den gemensamma träningen imorgon. Det var superfint ute:) Kom iväg lite sent, men vi åkte fem kilometer i alla fall. Måste ligga i lite med träningen nu om det här ska gå!

Körslaget.

Jag fick biljetter så jag tog med mig min familj till sthlm för att kolla på körslaget. (Vilket resulterade i KAOS á la Mellström, men ingen hade väl förväntat sig någonting annat heller) Efter lite virrvarr i sthlm så kom vi i alla fall fram till frihamnen. Vi fick bra platser i Bollnäs-klacken. Hade satt på mig feel färg bara, kom i ett knallgrönt linne, så jag knäppte en svart kofta över lite snabbt, hehe.
Hela showen var väldigt bra, himla trevligt. Alla klappade i händerna, sjöng och dansade med. Bäst på kvällen var faktiskt Kom igen Lena (Håkan Hellströms låt).


Jag sjöng hela vägen hem i bilen, det var väl kanske 1 eller 2 låtar som jag inte kunde;P  Tänk då på att det tar ett par timmar att åka. Eller ijuförsej så åkte jag ju inte hela vägen hem.  Stannade i Sandviken och partade litegrann med mina vänner! Hann inte vara där så länge tyvärr, men jag är glad för det lilla :)



Sovmorgon.


Igår så skulle jag tvätta på morgonen.. hade tid från klockan sju. Så då ställde jag klockan på kvart i sju, bara att gå dit tänkte jag.

Vaknar av mig själv.. (mycket konstigt tycker jag, eftersom det är lördag före 7 på morgonen). Väljer mellan att somna om, alternativt kolla klockan för att se om det är dags att gå upp. Jag kollar klockan, som finns på mobilen, som ligger bredvid sängen:S vilket också var extremt konstigt, eftersom jag VET att jag lade telefonen på laddning vid fönstret innan jag gick och lade mig. Aja, kollar klockan. ca 9.56... KUL!!!
Jag har alltså när klockan ringde; gått upp ur sängen, gått till fönstret, stängt av alarmet, dragit ur laddaren, gått tillbaka till sängen, lagt telefonen på golvet och somnat om igen. UTAN att jag kommer ihåg NÅGONTING, skrämmande!!

Får trösta mig med att sömnen var otroligt välbehövlig, för några kläder blev det inte rena iaf..

Det kändes som om mina vuxenpoäng rök direkt, inte sant Elin ? :P

Äntligen fredag

Har varit en låång vecka den här veckan .. och förra med för den delen. Jobbade 34h förra veckan, samtidigt som jag var sjuk tre dagar också. Den här veckan vart det 54h på fem dagar. Nästa vecka blir det nog fullt upp också, men ska försöka sluta lite tidigare på fredag. Sista chansen att träffa Moa innan hon åker till Nya Zeeland/Australien/USA och allt vad det kan bli under drygt ett år :) Låter toppen. Har litegrann på G jag också, vi får se om det blir något av det!

Ikväll kommer Josse hit, kolla lite Let's dance (såå sugen på dans nu). Imorgon ska jag tvätta och sen åka till sthlm och kolla körslaget. Får se om jag hinner hem på krogen en sväng, sedan på söndag har jag för mig att det var någonting, men jag kan inte komma ihåg..? Match i alla fall.. Vet att det är dans i Gävle, någon som ska åka?

Lika bra att betala lite räkningar nu när man har fått lön då^^


En bild på mig och Moa<3


Grekland 2007
London 2008


2009 ??


minnen.



Saknar sommaren <3

Jobb,jobb,jobb

Nu sitter jag på jobbet.. har väl några timmar kvar innan jag går hem kan jag tänka mig. Mycket att göra nu i januari!
Förresten så SNÖAR det för fullt ute, ganska bra så att jag kan ta upp min skidträning inför stafettvasan igen:) Kommer nog att se ut som en snögubbe innan jag kommer hem ikväll.
Min mormor och morfar var borta idag.. de hade glömt att berätta att de skulle åka in till Valbo och köpa en dator (i det värsta snöovädret). Ingen av dem hade mobilen på. Bilen var borta och uppfarten igensnöad. I almanackan stod det bara "vattna orkideérna", det gav ju ingen större ledtråd. Kanske att de åkt in till moster Eva för att klippa sig? Nej, mormor hade lämnat pajformen hemma som hon skulle lämna tillbaka till Eva. De hade kanske åkt till sina vänner för att spela kort? Nej, där var de inte enligt telesamtal.. Vart kunde mormor och morfar vara?
Sen skickar mamma ett sms och säger  "de har varit och köpt en bärbar dator och fått den installerad".
Mysteriet löst och m & m är tillrätta igen.

Nu måste jag fortsätta jobba :)

..............


Lördag 24/1

På bättringsvägen

Oj, alla bilder som jag lade upp igår fick inte plats.. var väl en ca15st som inte kom med. Jag har suttit i flera timmar och bara kollat igenom alla bilder, är mellan 7000-8000st. Så många otroliga minnen<3

Idag har jag faktiskt jobbat, halva dagen i alla fall. Pappa kom hit med bilen vid kvar över elva, så jag jobbade mellan halv 12 och halv 6 idag. Lite konstig i kroppen och yr i huvudet. Men hade inge feber i förmiddags så det verkar vara på bättringsvägen. Nu är det bara en jobbig hosta och JÄTTEförkyld!! Uscha.

Har sjukt mkt att göra på jobbet (ännu mer för att jag har varit sjuk) men det är ingen idé att stressa upp sig i onödan, det löser sig alltid:)  Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och kolla på made in sweden.

Hörs då !

Bildrensning

Har laddat över allt från vår gamla dator hemma till min  bärbara.. 8,28GB
Så då tänkte jag dela med mig av lite gamla minnen <3


peppar peppar.

Det blir inte alltid som man har tänkt sig. Jag glömde säga "peppar peppar" och ta i trä igårkväll när jag skrev det sista inlägget. Men efter en alvedon, lite te, ett glas vatten, en halstablett, en het vetekudde så lyckades jag somna mellan halv 1-1 i min mjukisdress med varma tosser på fötterna. Sov till klockan halv 7, vaknade precis innan klockan skulle ringa. Kände mig rätt risig.. Feber 38.
Skickade ett mess och sa att jag skulle sova lite till och sedan komma till jobbet. Gjorde lite te och värmde vetekudden igen. Kände mig faktiskt lite piggare och tänkte att jag nog skulle gå till jobbet när jag ändå var uppe. Tog en till feber bara för att se att den gått upp till 38,6 på bara en liten stund.
Nehepp, bara att gå och sova igen då..
Vaknade vid halv 11 igen.. 38,3 i feber. Tog en dusch, åt gröt och sen kände jag mig faktiskt rätt pigg. Morfar skulle komma och hämta mig och skjutsa mig till jobbet. Mormor kom också med och hämtade mig, jag hann inte mer än ringa hem förrän hon ringde på min dörr. Så tyckte hon att jag skulle ta febern igen.. 38,8. Inge jobb för min del inte. men jag åkte och hämtade datorn i alla fall. Vi får väl se om det blir någonting gjort, det känns inte så just nu.
Hon insisterade att jag skulle åka med hem till Wijberget så att hon kunde hålla koll på mig :P Lika bra det, för här hemma hade vi glass ! ! (har dock inte kommit mig för att äta för jag frysit så mycket.) Efter att ha varit ute på en rundtur så var febern uppe i 39. Så det är väl lika bäst att jag ligger still här framför tv:n resten av dagen.
Usch jag blir så arg, det här är inge roligt!

Bilma.


En tjuvkik i damernas omklädningsrum.. ;)

Det där får bli den enda bilden från Bilma cup 09 här på min blogg.
Är nöjd över mina brudar! Vi kämpade och hade roligt tillsammans. Vann den viktigaste matchen tack vare captain J som gjorde en favorit i  repris och lyckades den här gången. Bara att tagga om till nästa helg brudar.
Förutom det så har jag bott i hallen den här helgen, som vanligt när det gäller Bilma;)
Ne, nu måste jag gå och sova så att jag slipper satans huvudvärk, ont i kroppen, frossa, svettningar, hosta, feber m.m. till imorgon. En ny dag!

Sweet dreams!

Helgen i korthet

Fredag - Klippte mig i Sandviken, gick en sväng på stan, jobbade ett par timmar, åkte till Jädraås och åkte skidor i mörkret (det var också en upplevelse), åt mat med mina vänner i lgh, åkte till Gävle och shakade ass på Estraden till Blender:D

Lördag - Gick upp, diskade efter gårdagen, Johanna kom och hälsade på ett par timmar, tåg tåget till Maddi, åkte och kollade på film hos Nisse (fick provåka hans nyaste skoter;P).

Söndag - Spelade spel, åt lunch, åkte till Obo och åkte skridskor/spelade hockey bockey med en massa vänner. Delade upp oss o tre lag där alla mötte alla två ggr var. Mitt lag vann alla gånger ;) Kallt ute idag. Tränade fotboll och nu sitter jag här och kollar på film på tv.

 Lagen, några fattas dock.

Nyår 08/09




GOTT NYTT ÅR!

Hoppas att det första dygnet på 2009 har varit till belåtenhet :)
Bilder kommer senare!

RSS 2.0